Přejít na obsah

orinoko.marian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli orinoko.marian

  • Narozeniny 9. Prosinec

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení orinoko.marian

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

15

Popularita

  1. Ahoj, tak Kamiq je již prodány. Pokud by měl někdo zájem zůstali mi originální kola 16" se zimními pneu Nokia WR D4 195/60 R16 89H. Kola pasují i na Škodu Scala. Cena 6800 za komplet. Kola vyvážený, bez poškození nebo opetřebení. Použité 3 měsíce.
  2. Přeji všem dobrý den Pokud má někdo zájem, prodávám Kamiq rok výroby 2020, 85kw, najeto 15200 km, výbava Style, interier Dinamiq (sportovní volant + sedačky atd.) Pokud by měl někdo zájem, dejte mi vědět. Dík
  3. Výměna bez problemu, cca 2 dny, jinak jsem byl asi u nas jedimej co si to nechal vymenit. Zatim to drzi. Jinak prodejce pot rdil ze to maji i u předváděcích vozů.
  4. Mam 85 kw a manualni 6 kvalt. Vuz jde pristi rok z domu. Kvalitou a technicky je hodne pozadu za Hyundai jem, který jsme prodali.
  5. Plne souhlasím, mam Kamika 1.0 s manuálem a je to tragedie na 4 kolech. Mam najeto cca 9500 km a muzu jen rict ze kultivovanost motoru s manualem je des. Co se týče provedení, neni to žádná slava.
  6. Jo motor zhasne, jak to dělá při zapnutém start stop systému. Ten ale vždy vypnu. Máš pravdu, zítra se na to zeptám v servisu.
  7. Dale se mi stava, že když jedu pomalu třeba na dvojku, motor jakoby vypnul a pak když stlacim spojku a začnu přidávat plyn se pomalu rozběhne. Start stop mam samozřejmě vypnutý.
  8. Ahoj všem Dnes jsem si všimnul že motor při 4000 ot. se jakoby blokne,jako by tam něco cyklo a netáhne dál. Je to normální? Zkoušel jsem ho vytočit i na místě ale před 4000ot. se cukne a dál se nevytoci.
  9. Tak dnes jsem se rozhodnul pro první reklamaci. Opěrka sedadla řidiče neustale padá. Už mi s tým došla trpělivost. Jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Nevím zda se to dá běžné opravit nebo je to na výměnu.
  10. Tak objednal jsem tuhle, dle odkazu co si mi poslal. Je tam i navod na upravu. Az namontuji dam vědět.
  11. Zitra objednam tu operku na Superba, je o trochu širší a lepe drzi.
  12. Dík za info, asi to objednám. Jak si to uchytil? Jen zastrčil za ty boční plasty?
  13. Preji vsem dobry den. Řešili jste už ochranu odkládací plochy pro nohu? Nasel jsem originální díl jen na O nebo Karoqa.
  14. Ahoj, tak dnes uz mame najeto cca 650km a vsimnul jsem si ze na nerovnem asfaltu rezonujou plasty na kaplicce pristroju. Resil to uz tady nekdo? V pondeli zajedu do servisu co na to reknou. Nedela to porad, jen kdyz se auto tochu roztrese na hrbolatem asfaltu. Pokud by to slo spravit bez servisu bylo by to fajn.
×
×
  • Vytvořit nový...