Přejít na obsah

orinoko.marian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem orinoko.marian

  1. Ahoj, taky bych požádat o foto případně nákres. děkuji
  2. Ahoj, tak Kamiq je již prodány. Pokud by měl někdo zájem zůstali mi originální kola 16" se zimními pneu Nokia WR D4 195/60 R16 89H. Kola pasují i na Škodu Scala. Cena 6800 za komplet. Kola vyvážený, bez poškození nebo opetřebení. Použité 3 měsíce.
  3. Přeji všem dobrý den Pokud má někdo zájem, prodávám Kamiq rok výroby 2020, 85kw, najeto 15200 km, výbava Style, interier Dinamiq (sportovní volant + sedačky atd.) Pokud by měl někdo zájem, dejte mi vědět. Dík
  4. Výměna bez problemu, cca 2 dny, jinak jsem byl asi u nas jedimej co si to nechal vymenit. Zatim to drzi. Jinak prodejce pot rdil ze to maji i u předváděcích vozů.
  5. Mam 85 kw a manualni 6 kvalt. Vuz jde pristi rok z domu. Kvalitou a technicky je hodne pozadu za Hyundai jem, který jsme prodali.
  6. Plne souhlasím, mam Kamika 1.0 s manuálem a je to tragedie na 4 kolech. Mam najeto cca 9500 km a muzu jen rict ze kultivovanost motoru s manualem je des. Co se týče provedení, neni to žádná slava.
  7. Jo motor zhasne, jak to dělá při zapnutém start stop systému. Ten ale vždy vypnu. Máš pravdu, zítra se na to zeptám v servisu.
  8. Dale se mi stava, že když jedu pomalu třeba na dvojku, motor jakoby vypnul a pak když stlacim spojku a začnu přidávat plyn se pomalu rozběhne. Start stop mam samozřejmě vypnutý.
  9. Ahoj všem Dnes jsem si všimnul že motor při 4000 ot. se jakoby blokne,jako by tam něco cyklo a netáhne dál. Je to normální? Zkoušel jsem ho vytočit i na místě ale před 4000ot. se cukne a dál se nevytoci.
  10. Tak dnes jsem se rozhodnul pro první reklamaci. Opěrka sedadla řidiče neustale padá. Už mi s tým došla trpělivost. Jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Nevím zda se to dá běžné opravit nebo je to na výměnu.
  11. Tak objednal jsem tuhle, dle odkazu co si mi poslal. Je tam i navod na upravu. Az namontuji dam vědět.
  12. Zitra objednam tu operku na Superba, je o trochu širší a lepe drzi.
  13. Dík za info, asi to objednám. Jak si to uchytil? Jen zastrčil za ty boční plasty?
  14. Preji vsem dobry den. Řešili jste už ochranu odkládací plochy pro nohu? Nasel jsem originální díl jen na O nebo Karoqa.
  15. Ahoj, tak dnes uz mame najeto cca 650km a vsimnul jsem si ze na nerovnem asfaltu rezonujou plasty na kaplicce pristroju. Resil to uz tady nekdo? V pondeli zajedu do servisu co na to reknou. Nedela to porad, jen kdyz se auto tochu roztrese na hrbolatem asfaltu. Pokud by to slo spravit bez servisu bylo by to fajn.
  16. Rád bych se zeptal, řešil tady už někdo ochranu odkladaci plochy pro nohu řidiče. Hledal jsem na netu, ale nasel jsem jen originál na Oktavku nebo Karoq.Je nejaka alternativa? Pokud by slo použít tu co je na Karoq bylo by to fajn.
  17. Asi tak nějak to bude:) Ono nároky jsou někdy větší jak obsah peněženky. Jinak s autem jsem moc spokojen, jízdní vlastnosti jsou príma. Jsem rád, že jsem stihnul ten motor před snížením výkonu. Až pomine paranoia z nebezpečných tříválců, bude to asi nejoblíbenější motor pro lidi co jezdí s rozumem?.
  18. Nic není dokonalé. Když vezmu, že vržou auta za milion nebo dva, tak to není žádný problém. Deset let jsem dělal v VW, kde se vyráběli Touareg, Porsche Cayenne a teď Audi Q8, tak trochu vím, jak vržou auta za 5násobek ceny. Ono všude jsou pod povrchem znát úspory. Ono na vůz člověk musí mít trochu štěstí. U mne to zatím není až taká tragédie, Dnes jsme jeli na nákup a nic ani tuk. Všude ticho?.
  19. Zatim jsem to pozoroval na dverich řidiče když jedu po nerovnostech. Rozebírat dveře se mi zatim moc nechce. Dam tomu ještě čas a pokud to bude horší, zajedu do servisu.
  20. Tak rád bych zhodnotil první dojmy. Máme zatím najeto cca 300 km, což není moc. Trochu mne zamrzelo to povrzavani plastů ve dveřích, nevím zda si to časem sedne nebo ne. Jinak jízdní vlastnosti, motor i převodovka jsou fajn. Výkon motoru je v pohode, na normální ježdění zcela dostateční.
  21. Ja pouzivam jen pripojeni po kabelu,to bezdratove jsem nechtel. Ke to sice trochu zastarale ale bezproblemove. Chtel bych se ale zeptat na ten Skoda Connect. Mam ten zakladni balicek, to je jen servis a info o aute. Chtel bych ten rozsireny balicek s kontrolou uzamceni atd. Pri koupe vozu žádná moznost výběru nebyla a ted nevi m zda je mozne si to zakoupit.
  22. Dekuji za info. Nedá se nic delat, zustanu u AA. To mi jede v pohode, jen mne stve ze moloch Google nepodporuje Mapy.cz.
  23. Ja to dnes taky resil primo se SA, skoda ze jsem neviděl ten prilozenej soubor. Takz jsem to nemel moznost navolit v konfiguratoru. Ted cekam na vyjadreni ze zastoupeni skoda conect. Uvidime s čím přijdou.
×
×
  • Vytvořit nový...