Přejít na obsah

MIKO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MIKO

  • Narozeniny 16.4.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    292824763

Návštěvy profilu

4 888 zobrazení profilu

Oznámení MIKO

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj tak jsem včera umýval auto a zkoušel poslouchat čidla jesli praskaj.A praskaly včechy z toho jsem usoudil,že jsou ok. Tak jsem ještě jen tak ze zajímavosti vyzkoušel odpojit tu baterku a po zapojení PDC funguje bez problému. Zajímavý..... Díky za rady moc mi to pomohlo a ušetřilo prachy za servis.
  2. Zdravím dneska jsem si si dovezl OII a dělá mi přesně to stejné. Dá se to nějak vlastními silami vyřešit ??
  3. Zdarec lidi ,tak už to mám za sebou opravu budíků byl jsem v Praze v T servisu měli to za 20min opravený,problém je v tom procesoru myslím že ho jenom proletoval(spíš na něj foukl horkej vzduch) .
  4. Ahoj minulý týden se mi asi dvakrát stalo že přestaly ukazovat rafičky otáčkoměru a tachometru. po zastavení a rozjetí zase začaly ukazovat. nevíte někdo čím by to mohlo bejt? Díky za rady.
  5. MIKO

    Microspinace

    Taky sem to už dělal v obou dveřích a jde to zapojíš to na spínací kontakt a šlape to jak víno.
  6. MIKO

    Climatronic

    Ahoj mám dotázek ,nedávno sem jel v superbu a když jsem máčkl na climatron tak tlačítko tak se ozvalo pípnutí. Dá se tahle věc nastavit i u starý octy mám rok 00 ještě stará tvář. Dík za rady. Miko
  7. mě to teda startuje mizerně delší dobu ale nějak nebyl čas se na to mrknout,jinak mám garáž tak to asi nebude tak hrozný s tím studeným startováním.
  8. MIKO

    Zabezpečení

    je to bobrý pro zloděje aby si mohli pohodlně třeba přes rozbitý okno otevřít. Safety lock ti zablokuje zámky tak aby nešli otevřít přes vnitřní kličku nebo ten kolík co je na dveřích.
  9. na co se dá připojit tajnej vypínač u TDí
  10. Tak sem sehnal nakonec autodíly Meteor přes kámoše 250 ks Boshky.Tak sem zvědavej jak to bude startovat.
  11. tak to jde pokusím se je někde sehnat
  12. Zdravím všechny ,dneska sem kontroloval žhaviče a zjistil jsem že mi tři nefungujou můžete mi někdo říct za kolik se dají sehnat nemám vůbec představu? Je na nichnapsáno BERU-GERMANY 023 0 100 226 227 Díky moc za info Michal
  13. Taky sem ho měnil za podobný kus a maká to spolehlivě a přišlo mě to na 50 kč +hodka práce na jedněch dveřích ale dělat už bych to nechtěl je to porod vyndat ten zámek u řidiče .
  14. MIKO

    Spotřeba

    Dík moc přemejšlím co po oktávce pořídím ale tohle to asi nebude
  15. MIKO

    Spotřeba

    Zdarec můžete někdo napsat za kolik se dá jezdit s dvaosmičkou? dík Miko
×
×
  • Vytvořit nový...