Přejít na obsah

DRYVER

Uživatel
  • Počet příspěvků

    491
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 985 zobrazení profilu

Oznámení DRYVER

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. DRYVER

    Letní pneu R17

    Nemáš pravdu v tom že označení vnitřní a vnější strana je směrová pneumatika, protože ji mohu použít jak na pravou tak i na levou stranu a to bych s temi hankooky nemoh... Neříkám že jsou špatné, ale šipovitý vzorek už na letní pneu nechci. Pokud jde o muj styl jízdy tak rozhodně nejsem nějakej kloboučník a 17ky mi v zatáčkách pískají dost často :-D Požaduji od pneu aby držely na cestě, neojeli se behem pár km a aby nehučely jako staré piliňáky! Proto se trochu těch pirellek bojím že nevydží tolik co michelin, ale zase možná budou lepe držet stopu.
  2. DRYVER

    Letní pneu R17

    Ty Hankook K110 VENTUS V12 EVO mají šípový vzorek a určený směr otáčení... A se šípovým vzorkem letní kola už nechci - jsou hlučnější než třeba vzorek těch pirellek ( označení poze venek vnitřek a rovné drážky na běhounu) Rozhodně budou časem např po 50% opotřebení hlučnější ...
  3. DRYVER

    Letní pneu R17

    Čau po sundání letních kol jsme zjistil že je mám totálně sjeté a další sezonu už jezdit nebudou tak jsem před rozhodnutím jaké gumy 225/45 R17 koupit... Hodně lidí tady píše že koupili Pirelli 225/45 R17 Cinturato P7 ale už nikdo nenapíše jak jsou snimi spokojeni a hlavně kolik km ta guma vydrží. Nebo má druhá varianta je koupit Michelin 225/45 R17 - Pilot Sport 3. Tak co by jste raděi vzali Pirelli nebo Michelin????????????????????????? Děkuji za rady :-)
  4. Čau zkoušel jsem tady v těch 150 stránkách přízpěvku hledat, jestli se da naplanovat trasa např v google mapach a pak naplanovanou upravenou trasu podle sveho přenést do columbuse např na sdhc kartě, ale nějak jsme to medokázal najít... Mate s timhle někdo zkušenosti??? Děkuji :-)
  5. Čau, znamej se mě ptal na ventilátor topení u climatiku ( manuální klima v OII předface) Prej na prvni 3 stupne se nic neděje a ventilátor běží až na 4tý stupeň... Dle mého názoru by mohly byt špatné odpory regulující stupně rychlosti ventilátoru. Chtěl bych vědět váš názor, popřípadě nějaké rady či tipy :-) A ještě otázečka - kudy se na odpory topení dostanu ( nebo spíš kde je v tom topení hledat) Děkuji za odpovědi.
  6. Čau také bych potřeboval aktualizovat mapy v amundsenu... Nabídne někdo nejnovější mapy - samozřejmě zadarmo to nechci...!
  7. a pasuje i do roomstera?

  8. Ano zobrazovací kolečko uprostřed je šedé, takže asi vážně špatná GPS antena. ( celkem jsem si to myslel, protože vypadal tak nějak zvláštně...) Mate někdo nějakou antenu odskoušenou - značku, typ atd. že bych si ji taky koupil... Děkuji.
  9. Tak jsme vyjel z garaže ven, jel jsme asi 10 km a proste nic se mi na mape nezmenilo!!! Porad tam mam to posledni misto a jako by to chtelo navigovat z tama, ale navigace asi vubec nevi ze auto je v pohybu a kde vubec je... Takze ted jsem tak trochu v rozpacich... :-(
  10. Čau koupil jsem si navi Amundsen a zarazilo mě že na kartě, kde jsou mapy tak soubor má jen 208 MB!!! Není to nějak málo? Další dotaz je, že když jsme navi zkoušel s vytaženou univezální GPS anténou nad přístrojovku ( byl jsme zavřený ale v cihlové garáži) tak mi to prostě nechtělo ukázat polohu, kde se zrovna nacházím a stále tam bylo misto, kde to asi předešlý majitel odpojil... Dělám něco špatně, nebo to má takové zpoždění???
  11. Nějak se mi to nezdá ty čísla co jsem psal Lonanek, protože pak niže je odkaz na jine tema tady a presne tyhle čisla si obednavali kluci na radio stream, kde je uzkej rameček... Byl jsme dnes i ve škoda servisu a proste to nedokáží prej bez vinka obednat a když jim dam vinko, tak mi zese objednaji něco jineho, protože z vyroby tam bylo jine radio samoržejmě s jinym ramečkem... Tak ted nevim jak z toho vzbruslit, nebo spis co obednat... :-)
  12. Hmm děkuji mockrát, ale stejně z toho nevím které číslo objednat, aby mi ta barva seděla k ostaním doplnkum v aute :-D
  13. Čau scháním stříbrný rámeček do RS kolem rádia - nebo spíše kolem navigace ( takže ten s tím širším okrajem) a aby to bylo na climatronic předface. Jde mi o obědnací číslo i s kodem barvy! Tak kdyby byl někdo tak hodný s Etkou a zjistil mi objednací číslo, popřípadě i cenu, nebo pokud ho máte někdo na prodej, budu jen rád. Děkuji mockrát za ochotu :-)
  14. DRYVER

    Čudlík

    Také bych řekl že to je nějaký dodělávaný alarm... I ta dioda v te stříbrné liště bude patřit k tomu alarmu... :-)
  15. DRYVER

    Dveře

    A to se ti jako líbí??? Kdyby to bylo aspon v barvě, ale tak to je jako pěst na oko... Navíc když zapneš to blikání tak to bude jako v cirkusu. Nebo to máš zapojené na blinkry a jsou to přídavné boční blinkry???
×
×
  • Vytvořit nový...