Přejít na obsah

Jindřich Knoulich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jindřich Knoulich

  1. Hele, taky mně to přišlo jako blbost, možná je to jen subjektivní pocit, ale pomohlo to. Prostě ty hupy víc požere měkká guma a tlumiče tolik nekopou, nevím. Jezdím 90% sám s prázdným kufrem. FAkt mně to subjektivně přijde lepší.
  2. Kola 16", ve předu 2,3 a vzadu teď na doporučení nově 2,2 a je to výrazně snesitelnější
  3. Mám Octavii 4 Ambition Plus, tedy standardní podvozek s vlečnou zadní nápravou. Je to moje asi 16 auto v řadě, kdy jsem měl např. i Citroen, ale nikdy se žádné takhle stupidně nepohupovalo. Je to normální? Tlumiče mám změřené a jsou v pořádku. Rodina se mnou odmítá jezdit, všem se v autě dělá špatně.
  4. Aha, to jsem nezkousel, zkusim, diky za tip.
  5. Prave ze mi to v connectu moznost dokoupeni nenabizi.
  6. No vypada to tak, a v navodu pisi hovadiny. Jen skoda, ze to uz nejde doobjednat.
  7. Muj navod k obsluze tedy rika uplne neco jineho a zcela jasne. Automaticke preminani potkavacich svetel a denniho sviceni dela rezim Auto na tlacitku ovladani svetel vlevo pod volantem.
  8. Vsemu bych rozumnel, ale proc se mi tedy zobrazuje v infotainmentu?
  9. Hm, tak ja uz nevim, v servise nevi. Asi ten houpavej zebrinak stejne pujde do sveta.
  10. Ukazuje mně to tohle. Tak jestli to Light Assist nemá ve výbavě, tak proč mám to zaškrtávátko ve výběru v Infotainmentu?
  11. Splneno, ale nefunguje 🤷🏻‍♂️
  12. TAk snad úplně pitomej nejsem :-). Prostě zaškrtávací checkbox je zaškrtnut, vše podle návodu, zkoušeno několikrát v noci, ale prostě dálkové zapnu, rozsvítí se jen modrý symbol dálkových světel, a rozhodně ne ten s bílým A (jako autoat), jak je uvedeno v návodu a musím vždy manuálně vypnout, když se blíží protijedoucí auto, abych ho neoslnil. Potřebuji jen vědět, jestli někomu ve výbavě Ambition funguje automatické přepínání dálkových světel na potkávací. Mně v autorizáku tvrdí, že není ve výbavě a já zase říkám, že tedy proč je v nabídce infotainmentu?
  13. Ahoj, mám Octavii 4 ve výbavě Ambition Plus a u Nastavení světel checkbox Light Assist. Dle návodu má fungovat pro automatické řízení dálkových světel. Funguje Vám prosím někomu ve stejné výbavě? Mně se to chová beze změny, ať je zaškrtnuto, nebo ne. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...