Přejít na obsah

RDsales

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

406 zobrazení profilu

Oznámení RDsales

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. ok díky za vysvětlení, nechápal jsem proč to nejde vypnout jinak než přepnutím vypínače
  2. kdybych u stírání kapek nelezl po kolenou, tak bych si toho nevšiml, ve stoje to vidět není
  3. Tak já mám Scalu dnes doma 16 dnů, koupil jsem skladovku Style 5/2019. Když jsem auto přivezl domů, zjistil jsem že bauset kolem skla 5. dveří je po stranách jakoby za zepla rozmázlej (na pravé straně 2 cm na levé asi 3mm) takže to nevypadá zrovna dobře, ale řekl jsem si že to asi zatím řešit nebudu. Po týdnu jsem šel auto umýt a na pravých dveřích jsem objevil prasklý lak a důlek směrem ven. Takže email prodejci ohledně obou věcí. V půlce května mi má volat servis, aby jsme naplánovali opravu - tak uvidíme :/ Jinak včera v noci první jízda a Full LED svítí na potkávačky uplně do země, když potkám auto mezi obcemi, musím skoro zastavit - kdyby tam totiž někdo šel tak ho nevidím. Svítí to tak 8m před auto. Když zastavím doma tak to svítí normálně 25m a možná i víc. Takže to budu muset taky nějak pořešit a asi zajedu někam i dřív, to se fakt nedá. Jinak v menu je položka Adaptivní světlomety - nemá to spíš být automatické světlomety? Protože když mám vypínač na Auto je zatržená - když jí odfajfkuju tak za za 2s zase zaškrtne. A když mám vypínač světel na potkávací zapnuté je položka Adaptivní světlomety nezaškrtnutá a zase nejde zaškrtnout - teda jde ale za 2s se zas odškrtne. To tak má dělat??? K čemu je to potom dobrý?
  4. https://www.garaz.cz/clanek/skoda-scala-tak-trochu-octavia-hatchback-21001682
  5. Včera jsem objednal skladovou scalu z důvodu zdražení a dalšího zdražení, které má přijít od 15.4. Nechal jsem si vypracovat mraky nabídek a hledal jaký auto se mi bude vzhledově líbit vs cena. Nakonec stříbrná Style 2019 s motorem 85kW. Všiml jsem si ale, že některé Scaly mají maximální rychlost 204km/h a některéné 201km/h. Patrně to souvisí s možností mít v budoucnu tažné lze/nelze. Nemáte někdo katalog ze začátku produkce MR2019 s technickými údaji?
  6. 50 sekund??? To už je o startér... Těma sekundama si nejsem přesně jistej..zkusím někdy natočit, ale vždy mi to nakonec chytne... Když se to stane před zákazníkem tak docela trapas no :D
  7. Přátelé, tento problém nemá jen škoda, ale i Dacia a Renault s motory 1.0TCe 74kW (Duster, Clio, Captur). Jezdím s nimi velmi často a naprosto stejně jak je na videu to dělá. Auta co používám jsou zánovní najeto do 2000km (předváděčky). Já ale nechávám motor normálně točit a řekněmě po cca 5 až 8s motor naskočí. Je uplně jedno zda má auto tlačítko nebo klíček, takže bezklíčkovým vstupem to nebude. Pravděpodobně nějaký systém do těch aut bude pocházet od stejného dodavatele (bosch, continental...)
×
×
  • Vytvořit nový...