Přejít na obsah

fakan79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fakan79

  1. tak ten kloub jsem mněl už také rozebraný.Myslel jsem že je tam prasklá ta klec,ale vše bylo v pořádku.žádná vule a ani opotřebení.Ještě jsem nesehnal ty šrouby do spodního čepu a pak se uvidí.to už je snad poslední věc která to muže dělat.
  2. tak brzdové třmeny jsem už také dělal.jsou tam tvrzené gumové vložky a těmi prochází šroub aby se mohl lépe pohybovat,ale koupil jsem ty vložky nové,ale ta závada to nebyla.u mně je to takove rupnutí při couvání,nebo prudkém rozjezdu.myslím že to opravdu dělaj ty šrouby v tom čepu,ale na pruměr 9mm se nedaj šrouby sehnat,tak si je necham někde stočit.pak uvidím.jinak už mám vymněněno vše.
  3. fakan79

    Motor chcipa

    podívej se do nadrže pod zadníma sedačkama jestli se tam do toho sacího koše nenachytala nějaká nečistota.taky to furt chcípalo.
  4. Ja to prozatim vzdal a doufam, ze mi nekde neupadne kolo. Sem tam zkontroluju, co doma muzu a uklidnim se, ze vsechno pevne drzi a jezdim s tim dal, uvidime, kdyz se to zhorsi, snad se pozna, cim to je, ale zatim proste nikdo nevi Akorat uz to dela na obou stranach zdravim,mam octavii 98/81kw tdi-tak stim klepnutim v pravem kole pri rozjezdu nebo v rejdu a nebo pri prutkem rozjezdu,nebo brzdeni jsem uz take vymnenil všechno a nic nepomohlo.tak jsem auto dal na montážní jámu a jezdil jsem a tam a tecnik behal pode mnou ze svetlem a koukal kde to vzdycky bouchne. jedine naco prisel ze to delá rameno uplne vzadu v tom kulatem silentbloku.pritom ho mam novy a original.krouti se to tam a vzdycky to klepne do napravy,ale furt nevím jak to ostranit.Pripadá mi že ta vule je díky tomu šroubu,ktery prochazí zkrz.Nemá tak silné tělo aby dokonale vyplnil tu pruchozí díru a tam asi vzniká vule pohybu.zítra si nakoupím nove šroby a zkusím to tam dát.Jinak už nevím co dál. Tak zase nový poznatek,tak ten zadni silentblock to tak uplně nedělal.Byl jsem u známého na stk na těch valcích a pěkně dlouho jsem tam stím blbnul a přišli na to že to nepatrně bouchá ve spodním čepu ramena na těch třech šroubech.jezdilo to vnich,ale fakt okem pomalu neviditelné a kdyz se zkouší vule nějakým pačidlem,tak se na nic neprijde.ty tři díry jsou opět větší a šrouby nemají dostatečný pruměr aby to vyplnily a pak tam dochází k pohybu.děláto fakt jenom ve velkém tahu kola.přišel jsem nato jenom natěch válcích,protože jsem nemusel mit nastartováno a věděli od kud šel ten zvuk.tak dejte někdo vědět jestli máte někdo stejný problém.zatim mnoho štěstí. :palec2
  5. Ja to prozatim vzdal a doufam, ze mi nekde neupadne kolo. Sem tam zkontroluju, co doma muzu a uklidnim se, ze vsechno pevne drzi a jezdim s tim dal, uvidime, kdyz se to zhorsi, snad se pozna, cim to je, ale zatim proste nikdo nevi Akorat uz to dela na obou stranach zdravim,mam octavii 98/81kw tdi-tak stim klepnutim v pravem kole pri rozjezdu nebo v rejdu a nebo pri prutkem rozjezdu,nebo brzdeni jsem uz take vymnenil všechno a nic nepomohlo.tak jsem auto dal na montážní jámu a jezdil jsem a tam a tecnik behal pode mnou ze svetlem a koukal kde to vzdycky bouchne. jedine naco prisel ze to delá rameno uplne vzadu v tom kulatem silentbloku.pritom ho mam novy a original.krouti se to tam a vzdycky to klepne do napravy,ale furt nevím jak to ostranit.Pripadá mi že ta vule je díky tomu šroubu,ktery prochazí zkrz.Nemá tak silné tělo aby dokonale vyplnil tu pruchozí díru a tam asi vzniká vule pohybu.zítra si nakoupím nove šroby a zkusím to tam dát.Jinak už nevím co dál.
  6. moc děkuji za radu.tak jsem čidlo vytáhl z mrazaku a zapojil a auto zhaví,az když se to cidlo mirne oteplilo,tak to prestalo zhavit.tak že je problem ve předstřiku a nebo startéru,ale spíše se přikláním k verzi předstřiku nýbrž jsme asi před 6 měsíci dávaly jiné čerpadlo.je možné že to nemusí blbě startovat,když je venku teplo a ted udeříly zimy? muže to takto předstřik dělat.předem děkuji
  7. myslim ze zhavi az od 5°C a niz... doba se pak umerne prodluzuje... děkuji za odpověd.nevíš jak to prosím vyzkoušet? myslíš že když ho dám do mrazáku a pak ho tam zapojim,že to musí žhavit? tys ty teploty někde vyčetl,od kolika stupnu to žhaví?
  8. Auto přestalo asi před mesícem žhavit.Poznal jsem to že při cladných ránech startovalo déle.Tak jsem zkontroloval žhavící svíčky a dvě nešlapali.Koupil jsem celou sadu svíček a závada se opakovala.Když je auto teplé,tak nežhaví,ale pokud je studené,tak žhavit musí.po přečtení spousty manualu a návodu,jsem vypojil teplotní čidlo,abych tim navodil řidící jednotce,že je studený motor.najednou svíčky žhavili,ale dlouho,ale tim to jsem vyloučil poruchu žhavícího systému.po poradě v servisu jsem zakoupil nové teplotní čidlo.Bohužel zavada se stale opakuje.Prosím poradte,uz nevím co stím.
×
×
  • Vytvořit nový...