Přejít na obsah

Tomáš Chalupník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tomáš Chalupník

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak uz jsem to vyresil. Ve skutecnosti jedine co stacilo, bylo vyndat baterku z klicku a zase ji vlozit. Nova ani nebyla potreba, synchronizace nasledne taky ne. Jsem presvedcen, ze za to muze ten vysilac :)
  2. Neblika, zkusim tedy nejdriv vymenit baterky ;)
  3. Diky za odpoved. Nicmene podle manualu by mi vybitou baterii v klicku auto hlasilo predem a nahradni klic jsem nikdy nepouzival a baterii mel dobrou. Kdyz se to stalo, tak nikdo v okruhu aspon 1km nebyl, bylo to v lese. Zkousel jsem uz synchronizaci klicu, ale nestalo se vubec nic. Takze to stejne dopadne navstevou servisu :)
  4. Dnes se mi stal takovy zvlastni problem. Prisel jsem k autu, dalkove odemknul, nastartoval (startovani pres tlacitko) a odjel. Zaparkovel jsem 10km dale, vystoupil z auta a zjistil, ze nemohu auto dalkove uzamknout. Nasledne jsem zjistil, ze nejde ani nastartovat tlacitkem, protoze hlasi klic nenalezen. Myslel jsem si, ze je vybita baterie (i kdyz auto nic nehlasilo) tak jsem si obstaral nahradni klic, ale ten se choval uplne stejne - bez reakce. Zamknul jsem tedy manualne a pri odjezdu jsem musel startovaci tlacitko mackat klickem - to zafungovalo. Napadlo me, ze je to vlivem silneho elektromagnetickeho pole a ruseni, protoze jsem parkoval primo pod vysilacem a ocekaval jsem, ze po prijezdu domu to zase bude ok. Ale nebylo, ani jeden klic nefungoval a auto porad hlasi klic nenalezen. Nevite nekdo, jaka by mohla byt pricina? Mam zkusit nejakou tu synchronizaci klicu, ktera se ma delat po vymene baterie? Prijde mi nesmysl, ze by tohle nebylo nejak osetrene. Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...