Přejít na obsah

fejkus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení fejkus

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. Dobrý den, přišel jste na problém s tím šumem? mám to samé v Superbu III.
  2. Ahoj, zvažuji koupi ojetého Superbu III a vybírám výbavu a potřeboval bych poradit s infotainmentem. Koukám se po L&K. Chtěl bych navigaci, ale z toho co jsem si přečetl tady na foru bych asi volil Kolumbuse. - Jsou nějaké rozdíly ve funčnosti Kolumba ve verzích vozu před r.v. 2016 a po faceliftu tuším 07/2017? Nemyslím dotyková tlačítka vs. manuální tlačítka - Umí kolumbus nějak prediktivně pracovat s adaptivním tempomatem? Tj. přizpůsobí rychlost jízdy situaci před vozem (zpomalí před vesnicí, atp)? Pokud ano, ve všech verzích stejně, nebo novější umí víc? - dělá škodovka updaty i na starší generaci toho kolumba a přináší to i nové funkce, nebo jen opravy chyb - jsou rozdíly v mapových podkladech mezi verzí před FL a po FL? - nepodařilo se mi nikde najít provnání funkcí kolumbuse v jednotlivých verzích (rocích výroby), nemáte to někdo? prosím vás, nepište mi, že nejlepší je spojit telefon s autem a pouštět si tam waze nebo jiná podobná mapa ... jde mi jen o vestavěnou navigaci .... Děkuji Martin.
  3. Ahoj, nemáte někdo BTH jednotku 7P6035730N? za rozumný zlaťák?
  4. Ani v CARISTě to nejde zapnout. V té Caristě je vůbec taková chudší nabídka toho, co to umí, ale co by člověk chtěl za pětikilo ...
  5. Ahoj. Najde se někdo, kdo by poradil? Mám O2 FL, 1,6 TDI CR r.v. 2011. Nechal jsem tam dnes doinstalovat Columbuse namísto Swingu pár kodovacích úprav, ovšem něco nešlo tomu elektrikáři nakodovat. Ačkoliv mi ty dialogy na VCDS ukázal a zaškrtnuté to měl, asi to nebylo všechno. Povedlo se mu: - Přizpůsobení cyklů blikačů - 5 cyklů bliknutí - Aktivace výstražných blikačů při prudkém brzdění - Aktivace servisního menu navigace columbus - Aktivace funkce COORNER – přisvícení mlhovek do zatáček - Aktivace předních mlhovek při couvání vozidla - Aktivace obou zadních mlhovek Nepovedlo se mu: - automatické zapínání předních mlhovek, když rozsvítím dálková světla - sklopení pravého zrcátka, když zařadím zpátečku Nevíte někdo, jak na to? To jsou zrovna funkce, které bych chtěl. U toho zrcátka nevím, jaká výbava je pro to potřebná ... Další co nefunguje - A TO MĚ ŠTVE ZE VŠEHO NEJVÍCE - tak při přehrávání hudby přes BTH z telefonu hudba na kolumbusu hraje, ale nejde ovládat přehrávání a nepíše se, jaká písnička hraje a taky nejde ovládat posun skladeb na multifunkčním volantu (obrázek obr0.jpg). Pokud ťuknu na dotykáči vpravo na ikonu BTH, tak se najednou zobrazí vše, vteřiny běží, názvy písní, alba, interpreta jsou vidět, i přepínání písniček je funkční (obr1.jpg) ... jenom zvuk není slyšet, což je hrací strojek dost podstatná závada. Pokud na této obrazovce ťuknu na tlačítko VÝBĚR, a na další obrazovce (obr2.jpg) opatrně 1x ťuknu na rámeček BT-Audio, tak se to vrátí do výchozí pozice - hraje, ale nezobrazuje. Na předchozím swingu tlačítka na multifunkčním volantu nefungovala, a písničky to nezobrazovalo, ale to proto, že to rádio neumělo zobrazit. Nevíte někdo co s tím? To streamování hudby jsem testoval z Samsung Galaxy S10 (anroid 10), Samsung Galaxy S7 (android 8), Huawei P30 Pro (android 10) a dceřiného LG G4 (android 6) ... odtut ty písničky z fotek níže ... ty nejsou moje ... :-) Kódování jednotky: Addresa 09: Centrální elektrika Labely: SVO\1K0-937-08x-09.clb Objednací číslo řídící jednoky: 1K0 937 087 R HW: 1K0 937 087 R Systém a/nebo verze: BCM PQ35 H+ 110 0651 Kódování: 40000AB8A87BF19040080080110081E5470000AE524D81605C8540200040 VCID: 40D8B2CD7A8DD5D7DED-8014 Nenalezena žádná chyba.
×
×
  • Vytvořit nový...