Přejít na obsah

Bernyy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Bernyy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám stejný problém. Bohužel se diskuze pod příspěvkem VDufka stočila k jinému problému. U mě se začne při akceleraci na šestý rychlostní stupeň ozývat slabé pískání. Dělá to pouze od 80 do 110 Km/h. Jakmile sundám nohu z plynu nebo jedu konstantní rychlostí, pískání se ztiší. Je to sotva slyšitelné ale o to víc otravné hlavně na delších cestách. Zvuk podobný píšťalce na fotbal... (1,2Tsi, 50tis)
  2. Barumky už bych si na auto nikdy nedal. Několikrát jsem se nepoučil a vždycky to dopadlo stejně. Dupání, hučení, neustále převažování, bez valného výsledku, furt řešíte jestli to dělá guma, ráfek, tlumič, uložení a nevím co všechno ještě. Nejlepší gumy co jsem měl byly Bridgestone Potenza. Nepamatuji si přesné označení, je to už pěkných pár let zpátky. Byl na nich krásný nápis "made in Japan", kde se to vyrábí teď netuším. Bohužel mizely před očima a to nejsem žádný střelec. Teď jezdím na Michelin Pilot Sport, na druhém autě Michelin Energy Saver a jsem naprosto spokojený. Tvrdím, že Michelin gumy umí a nemám důvod s něčím jiným experimentovat.
  3. Pozoruji stejnou věc. V předchozích příspěvcích uživatelé píší o hučení, drhnutí, rachocení, mě se při zatáčení doleva, pod plynem, zesiluje onen typický cvakavý zvuk TSI motoru. Je jasně slyšitelné, že je to zvuk motoru. Dokážu si celkem představit, že se přes vadný silentblok zvuk roznáší do karoserie. Než ho ale začnu měnit a rozebírat půl auta, rád bych se zeptal kdo to měl stejný. Podotýkám že olej v motoru je, na horní rysku, aby někdo nezopakoval nejapný dotaz autorizovaného servisu... EA211 - 1,2TSI / 81kW, 50.000 Km
×
×
  • Vytvořit nový...