Přejít na obsah

Kolacek12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    188
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kolacek12

  1. A zapínáte vyhřívání ručně nebo ho máte jako já zapnuté automaticky v menu klimatizace - nastavení - automatické vyhřívání čelního skla? Po spuštění ofuků předního skla ( tlačítko u klimatizace) se mi samo nezapne, musím ručně přes panel oblíbených (stažením z horní části infotainmentu). Zjistil jsem to asi před 14 dny.
  2. Během posledním tří dnů se mi dvakrát na displeji zobrazila oranžová kontrolka oleje ( dle manuálu "zvýšená hladina motorového oleje nebo porucha čidla) a současně zůstal svítit oranžový vykřičník. Kontrola oleje cca po 1 hodině stání, hladina přesně v půlce mezi ryskami. Když jsem vytahoval měrku, šla dost těžko, jakoby byla přisátá. Po nastartování vše OK. Dolít olej? Díky.
  3. Tak aktualizace se asi nějak nainstalovala, už mi nesvítí, hlasitost v pohodě, i telefon. Tak uvidíme.
  4. Problém se zkresleným hlasem při telefonování mívám občas taky. Já jdu za měsíc na první TP, tak se tam zmíním, kdyby někdo něco "objevil", dejte prosím vědět.
  5. Nemáte někdo problém s poslední aktualizací? Asi třikrát se mi nainstalovala, nešlo zesilovat/zeslabovat zvuk, samovolný restart infotainmentu a aktualizace je tam znovu (hláška Background System Service nelze spustit)
  6. Nějak se mi to hádá s hodinkama Huawei Watch GT 2 Pro. Když je v autě vypnu (restartnu), tak je telefon cajk se vším všudy (jdou naimportovat kontakty, historie hovorů). Takže když budu chtít naimportovat nové kontakty, tak musím vypnout (restartovat) hodinky.
  7. Objevil jsem následující problém: Mám iPhone 13 spárovaný s infotainmentem, vše super (včetně CarPlay bezdrátově) až na jednu věc. Když používám CarPlay, objeví se mi v kontaktech i změny (nově přidaná nebo smazaná tel. čísla). Když nepoužívám CarPlay, mám v infotainmentu v kontaktech jen ta tel. čísla, která jsem měl v telefonu v momentu spárování s infotainmentem, tzn. nově přidaná čísla tam nevidím a smazaná tel. čísla tam pro změnu stále vidím. V nastavení infotainmentu je položka "Naimportovat kontakty", je aktivní, ale po klepnutí na ni se nic neděje, kontakty stále původní. Rovněž položku výpis nebo historie volání mám prázdnou. Spojení telefonu s infotainmentem bezdrátově. Ve služební F 3 s infotainmentem Swing je vše OK, objeví se nově přidané kontakty, smazané již nevidím. V pořádku je i výpis volání. Nevíte, co s tím? Díky za rady.
  8. Starý telefon Xiaomi Redmi Note 8 (Android) drátově bez problémů, nyní iPhone 13 bezdrátově rovněž (po aktualizaci na iOS 16 semtam připojení na druhý pokus). Infotainment Amundsen, MR 2019.
  9. Ahoj, koncem prosince jsem s autem asi týden stál, před jízdou jsem měl kotouče totálně rezavé, při prvním brždění skoro nic, žádný účinek, musel jsem párkrát přibrzdit, aby auto začalo normálně brzdit. Je to "vlastnost"?
  10. Hoj, a funguje to? Opravdu nepípá?
  11. Taky jezdím do PP Autocentrum Hranice, naposled letos v červnu, cena 4600 Kč. Vzduchový a kabinový filtr mi měnili vloni při poslední garančce (ještě zdarma).
  12. FAT32 je typ souborového systému na flash disku. Lze jej použít při formátování flash disku do velikosti 32GB. Větší naformátuješ už jen vylepšeným systémem exFAT nebo NTFS. Já mám naformátován flash disk 128GB na exFAT a při přehrávání používám "random", tzn. náhodné přehrávání. Když přehráváč "ztratí paměť" a začne od první písničky, jen zapnu náhodné přehrávání. Trošku je problém, když mám na flash disku více složek s písničkami, musím se proklikat do té složky, kterou chci přehrát a teprve v ní zapnout náhodné přehrávání.
  13. Mám taky z Aliexpress (stejně jako Keras) a taky nebliká.
  14. Neobjevuje se vám někdy hláška Traffication "Vlak se blíží k přejezdu před vámi" nebo něco podobného? Skoro každý den mi to vyskočí na infotainmentu tak na 2 - 3 s. Přitom žádný přejezd v dohledu.
  15. V OBDeleven se v aplikacích objevilo dokódování ACC. Nezkoušel někdo?
  16. Za mě dobrá věc, nemusím dolévat až je prázdno, včas upozorní. Taky vozím baňok s kapalinou v autě, ale jak se mi rozsvítí kontrolka, tak dojedu domů a v klidu doleju, než někde zastavovat (třeba v dešti) a dolévat.
  17. Už asi týden mi stále dokola chodí 3 aktualizace - Systém, Kalendář, Traffication (nový vzhled, notifikace počasí na cestě, možnost přidání vlastní události). Pořád dokola a žádné změny, krom toho, jak popisuje @Michal T.. Tak nevím, jestli aktualizace nedoběhnou do konce, že se stále opakují. Vždycky, když dojedu a zastavím, čekám na konec aktualizací, ale doběhl mi jen Kalendář. Traffication má stále stejný vzhled a žádné funkce navíc. Podařilo se to někomu aktualizovat? Kdyžtak hoďte foto. Díky.
  18. @LuBe79 jak říkáš @marskama já v zimě gumičky (neříkám, že před každou jízdou) otírám
×
×
  • Vytvořit nový...