Přejít na obsah

Casari

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Casari

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Palubak, ale osobně nějaké deci neřeším, +- mi to odpovídá. :) Průměr mám cca 5,2. takže i kdyby 5,5 tak jsem spokojeny na svižnou jizdu... když se courám po městě tak to padá hluboko po 5. spíš kolem 4. Tak jako tak, na ten "výkon" je to hezká spotřeba.
  2. Doplním, vychází mě to že co 15000km dolívám kolem 7deci. Převážně dálnice 150kmh stabilně.
  3. Ahoj Najeto 7tis km. Olej jsem měřil ráno na studeném motoru a mám ho přesně v půlce mezi ryskama. Ještě to čeknu při zahřátém a dám echo.
  4. Ale dodám update :) Mám naběháno 7tis km. Jezdím denně ostrava <-> olomouc. Tedy 200km z toho max 15km mimo dalnici. Stabilně jedu cca 140-150kmh z OV do OL to mam cca za 5,5L/100km a z OL do OV kolem 5L/100km. Kdyz jedu kolem cca 120kmh (tempomat celou cestu) mám spotrebu cca 4,6L/100km. ale hýbe se to podle větru a tak :) Největší spotřebu jsem měl zatím cca 6.5L :D Německá dálníce stabilně 180kmh :D Takhle ale většinou nejezdím. :) Osobně jsem velmi spokojen, občas mi při předjíždění chybí trochu výkon, ale za tu spotřebu to je velmi malá daň. 1.5TSI by asi byla lepší co do výkonu, ale s tím bych při mém stylu jízdy jezdil za mnoho, což se u mého nájezdu zase nevyplatí :) (cca 40tis/rok)
  5. Casari

    Tuhá jednička

    Dnes ráno se mi stala nepříjemná věc, přišel jsem k autu a moc mi nešla zařadit jednička. Oproti jiným kvaltům musím vyloženě použít sílu. Vyřazení je pak ještě těžší. Zpátečka jde bez problému. I ostatní kvalty. Někdy mi při vyřazování přijde že to brnkne o zuby. Nelíbí se mi to. Určitě to dám do servisu. Má někdo představu co by to asi mohlo být? Docela dost mě to omezuje, denně najedu 200km.
  6. Ahoj Lidi, Podařilo se Vám někomu někde sehnat kabel USB-C / USB-C, nebo všichni mate USB-C s USB a redukcí na tom? Zatím mám redukci ale hodně mě to rozčiluje, je zbytečně velká, a ten konektor je podle mě trochu úlet :D Začínám mít pocit že ten kabel se snad ještě nevyrábí :D Navíc si myslím že standardní USB by drželo lépe, tohle konstruktéři trochu nedomysleli :)
  7. Casari

    Kamera do auta

    Ahoj Lidi, Rád bych si pořídíl nějakou černou skříňku. Co od ní čekám je že bude pracovat samostatně, -napojená na napájení které si přivedu. -začne nahrávat po nastartování (zapnutí napájení) -bude nahrávat ve smčce (Umazávat postupně první záznamy) -bude to koukatelné a alespoň trochu čitelné SPZ. tzn. Min FullHD a 30fps. Máte tipy na konkrétní kousky se kterýma jste spokojeni?
  8. No já mám objednáno standardní ozvučení tak jsem dost zvědavý, když tak to nějak decentně upgradnu :D Nechtělo se mi investovat takovou palku, a to mam hudbu rad, tak snad jsem neprohloupil. :)
  9. Tvl tak tohle bych jim otřískal o hlavu. Pustit z zákazníkovi předprodukční verzi, kor když to tam je napsané, to je neskutečné. Udělat to takhle dodavatel škodě tak platí dardy v milionech. To je přesně ten důvod proč se bojí prvních kusů. Vždycky se v automotive děsně tlačí na termíny a tak mezi prvními kusy je sposty nedodělků a podvodů jen aby se dodalo, a na začátku seriove produkce se to pak rychle ladí.... No hlavně že to dali dokupy a byl to jen SW problem a ne HW jak je psano na zarizeni.
  10. Asi je to trochu OT, ale mám motorku BMW F800GS která když stojí delší dobu a nastartuju, tak to je rachot jakoby tam nebyl olej. po pár sekundách se to spraví a je úplně slyšet jak se to zalije tekutinou a celé to ztichne. Je to vyloženě poznat. Myslím že tohle bude obdobná situace. Dělá to strašně moc motorů. Některé víc, některé míň :) Neřešil bych to.
  11. Hoši, deci tam deci tu. Osobně bych se na to vysral. Ve výsledku je to úsporné auto. Já mám teď Megana v 1.9 dci 88kw, a jedzím za 6,5 dálnici :D Už se těším až bude moje scala :P
  12. Ahoj, Dělal jsem ve světelném průmyslu, a ty světla by měla být 100% čistá a těsná! Hmyz by se tam vůbec neměl v provozu dostat, jsou tam takové gumové krytky kterýma hmyzák určitě neprojde. tzn. že hmyzák už tam musel být. Reklamoval bych to jako nečistotu v lampě. Stejně tak to reklamuje škodovka svým dodavatelům. Hmyzák už tam mohl být na assembly lince světla, někde zapadnutý. Případně při montáži světla do lampy. Ale pokud jsi do toho nevrtal tak za provozu tam nemá jak vlézt. Já bych jim to otřískal o hlavu :)
  13. Jen dodám že v dnešní době spousty lamp má zabudované i větráčky pro lepší chlazení. To také muže být zdroj pazvuků. :)
×
×
  • Vytvořit nový...