Přejít na obsah

George

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem George

  1. Ahoj, nemá být motor vybavený spodním krytem motoru? zkontroluj jestli tam ten kryt máš, pokud ne je možné že na motor přijde vetší množství vzduchu a chladí se moc.
  2. George

    TLUMIČE

    TED JSEM CETL PŘÍSPĚVKY A JEDEN TAM DAL MONROE,JSOU DOBRÝ?JDU SE PODÍVAT NA TY STRÁNKY.
  3. George

    TLUMIČE

    NAZDAR CHLAPI,ČEKÁ MĚ VÝMĚNA TLUMIČŮ A NABÍDLI MĚ TLUMIČE "KAMOTO",nevím ani je neznám jestli jsou dobrý,určitě už jste někdo měnil tlumiče a tak mě prosím vás doporučte jaký a třeba za kolik.Mám octu r.v.98,1,9tdi,81kw,dik za odpověd-TRUTNOV
  4. BYLO TO SUPR,ALE KOSA BYLA POŘÁDNÁ.
  5. ČUS CHLAPI,TAK 7.4.TO PLATÍ PŘIJEDU SE TAKY PODÍVAT.JSEM Z TRUTNOVA HSM.
  6. George

    Čidlo ABS

    Tak je to teda jedno,jo.Tak tam můžu dat čidlo LUKAS nebo ATA?Na internetu jsem si našel čidlo Lukas-číslo 1J0-927807b,mám to na pravý zadní kolo.Stojí 1040.-kč.
  7. George

    Čidlo ABS

    Cosby,prosím Tě,jaký typ čidla na ABS na pravý zadní kolo má octavka r.v.98 1,9 tdi 81 kw.Chtel jsem ho koupit a ani ve škodovce mi neřekli jaký tam mám typ,že nemají v počítači na tyhle starý typy,to je hrůza.Jeden chlapík mě řekl,že když tam nedám stejný typ jaký mají ostatní kola, tak že to nemusí s ostatníma reagovat.Ve škodovce měli SIEMENS a nebo ATA,tak nevím,dík za odpověd.
  8. George

    Problém s ABS

    Jenom jedno prosim,mam octaviku r.v.98
  9. George

    Problém s ABS

    Dela mi to to samý,byl jsem na diagnostice a mam spatny na pravym zadním kolu čidlo.Řekli mi v Havexu že nové čidlo stojí asi 2600 kč+půl hodina prace.Ještě to skusím vyčistit a pak uvidím.Stojí to opravdu tolik nebo ma někdo lepší cenu,dík.
×
×
  • Vytvořit nový...