Přejít na obsah

LHAJ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LHAJ

  1. @xtrack Ahoj. Auto rozhodně nijak nešetříme. Nikdy jsme nejezdili na spotřebu. Máme rádi když to "odsejpá". No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Ještě jsem přemýšlel o dalším zvýšením odhlučnění motorového prostoru, ale nevím, jestli se vůbec něco takového dá udělat. Každopádně díky za reakce.
  2. Ahoj xtrack, děkuju za odpověď. Mám stejný motor a taky tankuju Vervu 100. VIF nepřidávám. Taky s ním jezdí hlavně manželka, která si zatím nestěžuje, ale myslím, že je to otázka času. Je fakt, že jsou situace / trasy a asi i styl jízdy, kdy se to tak neprojevuje. Někdy mě to ale doslova donutí buďtu šlápnout na plyn, nebo podřadit, nebo něco, abych alespoň na chvilku zvuk motoru jakkoli změnil, když už musím na ty 2 válce jet. No poptám se i v servisu. Jinak motor šlape velice dobře ...
  3. Zdravím ... jak se vám jeví režim 2 válců? U mne je to někdy bez přehánění nesnesitelné. Duní jak prase. Najeto cca 9tis km a žádná změna k lepšímu.
  4. Zdravím .. já jsem zrušil celé slavné škoda connect, vymazal uživatele aby tam byl jenom Host a je pokoj. Po nastartování - až se to "vzpamatuje" - to samo skočí na home obrazovku. Nejsme proti pokroku, ale potřeby v autě jsou přece jenom jiné než ty v kanceláři u PC :O)). Už jsem celou tu jejich nedodělanou chloubu nemohl vystát. Auto je pořád on-line i tak, takže mne to vůbec netrápí. Skoda connect aplikace už taky nezabírá paměť v mobilu :o))
  5. Diky vám pánové za další návod a pozitivní zprávy. S tím globusem to dává smysl. Dokud nefungují pakety (a to při šedém globu nefungují) nemá cenu něco zkoušet. Tak ať vám to drží!
  6. Mě nepomohl, ale to vůbec neznamená že nepomůže tobě, stejně tak, že to potom nebude u tebe ještě horší než před tím ...Ten celý systém se prostě pro stejné postupy chová pokaždé jinak.
  7. Tak to vypadá, že SW 156 je jejich nejnovější verze už cca půl roku. Problém ale vůbec nemusí být v autě a já si myslím, že není. Problém je dle mého na sevrech a aplikacích Škody. Počkejme na Dalika73. Má slíbenou pomoc od kluků v černých kuklách a po téměř 10 návštěvách v servisu ... to by v tom byl čert :o))
  8. Auto mám cca 2 měsíce - vše jsem úspěšně zprovoznil hned po koupi. Za pár dní to přestalo fungovat a od té doby - přes veškeré snahy a různé způsoby - nic. Tak jsem to jednoduše vzdal a dál to neřeším. Nemíním se tím dál nervovat. Už jenom to idiotské mačkání OK pro přihlášení uživatele, dlouhé načítání uživatele, zpomalené reakce systému tím, než se všechno načte .... Jako kdybych si sednul k PC a né do auta. Skoda IT hoši by zasloužili za uši. Ostuda.
  9. LHAJ

    Jízdní komfort

    Až tak daleko to odpozorované nemám a auto mám zatím jen cca 3 týdny. Mám pocit, že se tam v tomto směru něco děje pořád. Není to nic extra silného ale nemám z toho dobrý pocit. Ty klapky ... dobrá myšlenka.
  10. LHAJ

    Jízdní komfort

    Ok, dík za příspěvky. Alespoň mám o čem přemýšlet ..
  11. LHAJ

    Jízdní komfort

    Zdravím, Při zapnuté klimatizaci A/C v kabině zaléhají uši - jakoby se snižoval tlak uvnitř. Podobně jako v letadle při změně výšky. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...