Přejít na obsah

Pec@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pec@

  1. Pec@

    Kdo zprovozní...

    Zadáno... Hotovo - díky Jardovi (rolbar) - profi práce
  2. Pec@

    Kdo zprovozní...

    Aktuální - nikdo nemá zájem si vydělat?
  3. Pec@

    Kdo zprovozní...

    A cenovka za tuto práci?
  4. Pec@

    Kdo zprovozní...

    S tím drátem se nehádám, to jsem vyčetl zde - asi blbě . Asi tam bude ještě nějaké napojení na CAN nebo jiné komunikační vedení, co? Ale to je jedno, právě proto sháním někoho kdo ví co a jak. Jen pro orientaci - kolik by to tak koštovalo to zprovoznit? Ať si udělám představu... Jinak PHA není takový problém, pokud by byla cesta kolem.
  5. Hledám odborníka, který za úplatu zprovozní zadní okna do elektriky + vystřelováky u Octavie 10/01, 1.6/75kW, přední okna jsou v elektrice z výroby. Požaduji profi práci, žádnou pasťařinu. Co mám: - 2x stahovačka - 2x motorek/mozek s indexem D - 2x svazek elektriky do dveří (jen dveře, až do komfortky ne) - 2x tlačítko do výplně - 1x 4 tlačítkové madlo do dveří řidiče - komfortku 1C0 959 799B - vystřelováky 1J0 (2ks včetně zámku řidiče a spínačku) + PIN na plastovém přívěšku Co je třeba/co se požaduje: - toto vše namontovat a zprovoznit, nakódovat, přizpůsobit a já nevím co ještě - dodělat (vyrobit) případnou chybějící elektriku od dveří ke komfortce - údajně je to jen jeden drát na napájení - když to bude rozdělané tak vyměnit mikrospínač v zadních dveřích - nerozsvítí se stropní světlo při otevření (není podmínkou - to je navíc) S čím mohu pomoci: - sundat předem potřebné díly (tapecy, kryt k výměně komfortky, přehodit stahovačky) - na místě budu k ruce ať to jde rychle - také chci vidět co se bude dít Prosím tedy případné zájemce o tento kšeftík o nebídky s cenou práce za toto všechno. Jsem z Bruntálu, tak pokud možno co nejblíže nebo rozumná vdálenost. Nejlépe o víkendu. Děkuji
  6. Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík
  7. Pec@

    TEMPOMAT ZADARA

    Všiml, ale připadalo mi zbytečné zakládat nové téma jen kvůli kontrolce - když už se to někde řeší. A spousta z nás, návštěvníků fóra, nemá nebo nedělá jen Fabie a může mít zkušenost. Jinak nic se neděje, nedotknul si se
  8. Pec@

    TEMPOMAT ZADARA

    Tak pardon, budeme se tedy striktně držet započatých chlívků
  9. Pec@

    TEMPOMAT ZADARA

    Ak tam mas kontrolku tak to isto pojde.. ale nie som si isty ci tam kontrolka tempomatu je,, pokial nie tak si to mozes pripojit na akukolvek inu kontrolku To právě nevím, někdo tu psal, že tam taková kontrolka není. Nemáte někdo fotku proti světlu té matrice z Octavie - co tam je za dostupné symboly?
  10. Pec@

    TEMPOMAT ZADARA

    A co u Octavie I? 1.6/75kW, AVU, 2001 - půjde - tedy je tam taková kontrolka?
  11. Pec@

    (J)DOT

    Je tu i možnost montáže na Octavii, 2001, 1.6/75kW, motor AVU? A pokud ano tak jaká je cenovka?
  12. Včera jsem napíchl VAGa na komfort 46->10->02 a napsalo mi to "tato funkce není k dispozici" nebo něco v tom smyslu. Z toho usuzuji, že nemám 1CO 595 799 A s VF modulem - tedy nepůjdou mi origo vystřelováky, ale dveřní jednotky v předních dveřích mám s D na konci. Tak teď tomu nerozumím. Je tedy třeba 799 B nebo ne?
  13. Pec@

    Morava

    Zdravím všechny potencionální účastníky Olomouckého srazu. Jsem čerstvým uživatelem Octavie a s dovolením bych se také zúčastnil . Mám dotaz jestli by měl někdo zájem o 4ks plech. disků (černé) s Polaris2 (cca 5mm) včetně origo velkoplošných poklic na Felicii/Favorita s roztečí 100 - vzal bych to s sebou (cena cca 3000,-), mám také zánovní startér na Felicii/Favorita (s reduktorem), rádio Symfony na kazety - bohužel vytaženo z auta a je na něm SAFE - nechce se mi zjišťovat kód v servisu - dokumentaci k němu mám - vše jsou pozůstatky z výměny Felicie za Octavii. Pokud bude mít někdo zájem dejte vědět ať to vezmu s sebou, příp. navrhněte ceny za nabízené. Jo, a ještě bych měl navigaci Garmin Nuvi 200.
×
×
  • Vytvořit nový...