Přejít na obsah

Janek93

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Janek93

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, Octavia I, r.v. 2002, 66kW, climatronik... Udělán nový klimakompresor, tlakový čidlo, svorkovnice ventilátoru a čerstvě doplněno. Čtyři dny jela krásně, dneska přestala chladit... kompresor spíná, ventilátory se roztočí, trubky studený, pojistky ok, diagnostika climatronicu bez chyb...ale studený vzduch nefouká, kde může být chyba?
  2. Ahoj, mám problém s nezávislým topením.... při spuštění nezávislého topení se webasto normálně rozjede, ale nerozmrazuje se čelní sklo. Vnitřek auta se po nějaké době vytopí a čelní sklo pak roztává stejně jako všechny ostatní skla v autě... dřív mi ale nezávislý topení foukalo přímo na čelní sklo, který se tím odmrazovalo a já nemusel téměř nikdy škrábat, takže jsem jen skočil do auta a jel. Nevíte někdo v čem by mohl být problém?
  3. Ta pojistka po otočení klíčku má 12V, akorát ta propojka to asi dál nedává. Zásuvku jsem proměřoval a nebylo na ní nic (ani v tom pinu uvnitř). Odstřihl jsem jí, jestli v ní není přerušený plus pol... Ale ani na tom červeným dratu nic není... Takže leda zkusit, jestli to nedělá už ta rozdvojka v pojistce.
  4. Respektive mám u sebe jen zkoušečku od testboye, která měří od 6V a víš... tou nic nenaměřím... tak to jedině zkusím ještě s multimetrem až se k němu dostanu. Mám toto: https://www.aliexpress.com/item/32837878581.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19aa4c4dw1Kkyj Co myslíš tím vav? Nemám vyfocený, jak jsem to měl zapojený… mínus jsem dal mezi šroub a podložku (na obr zakroužkovaný - )
  5. Měřák mám, na zásuvce ale nic nenaměřím... mínus jsem na kostru taky dal... Čína mě taky napadla když jsem objednal první kus propojky, ale u druhýho mi to (ne)dělá taky.
  6. Ahoj, potřeboval bych pomoc. Chtěl jsem si udělat odbočkou z pojistek napájení onboard kamery po otočení klíčkem (abych nemusel pořád zatahovat a vytahovat kabel z autozásuvky, kde je pořád napětí 12V). Koupil jsem teda na ali průchozí pojistku s odbočkou a dal na pojistku zadního stěrače - č.27 (obě pojistky 15A). Zadní stěrač funguje, ale zásuvka nefunguje. Nevíte, kde dělám chybu? Mám octavii 1, r.v. 2001, německý provedení. Díky
  7. Ahoj, našel jste řešení? Mám Octavií 1 a stejný problém...
×
×
  • Vytvořit nový...