Přejít na obsah

Marek Vitek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marek Vitek

  1. Podle videa co jsem videl to nebylo iV, nebo testovaci auto nema klapku pro nabijeni.
  2. No abych se zastal. Tak podle toho co ctu tak Skodovka resi updaty celkem rychle. Dale pak thready zoufalych majitelu tady je tak 0.005% majitelu aut. Pokud vim tak vzdy clovek spis cte ty hruzostrasne pribehy, nez to ze je nekdo spokojeny s autem. A i nove auto muze mit problemy, proto je tam vec ktere se rika zaruka. A hlavne hned to musi byt zaplacene. To, ze nekdo nema uplne negativni nazor a sam se nesetkal s problemy hned znamena, ze to nekdo zaplatil...
  3. RS ma konecne i cenik https://www.skoda-auto.cz/modely/nova-octavia/nova-octavia-combi-rs
  4. Vim, ze uz jsem to tady resi, ale dneska jsem se ptal na gesta ovladani klimatizace. A pry 1 prstem se ovlada zvuk, a 2 prsty se ovlada teplota. Jen je to pry slozitejsi, ze se clovek nejdriv musi klepnout a pak az swipnout. Zvlastni je, ze se o tom nikde nemluvi a hodne lidem by to mohlo vyresit problemy s obrazovkou.
  5. Zvlastnim tim padem je tahle nabidka: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/tazne-zarizeni-s-elektroinstalaci-octavia-iv/p/5E3092160 kde je pak napsane: K montáži je nutné z katalogu ŠKODA Originální díly objednat následující:Pro vozy bez přípravy - sada elektrické instalace5E3 055 204A a 5E3 055 204BPro OCTAVIA Combi (NX5) bez přípravy pro tažné zařízení- difuzor (1ks) <b>5E6 807 521A Dokonce tam je varovani pro PHEV auta. Ja uz jsem to hodne resil i s prodejcem a pry existuje moznost jak to tam potom namontovat. Ale stejne nechapu jednu vec, chteji prodavat ekologicke iV auta, ale tazne tam z duvodu emisnich limitu nejde namontovat... To si pak radsi koupi clovek TDI 4x4 a ma klid.
  6. Co jsem tak slysel od prodejce tak tazne se nezvladne vejit do vahoveho limitu --> emisim. Ale v e-shopu skody tazne k pozdejsimu domotovani je i bez pripravy coz je zvlastni a iV mezi auty pro ktere to nejde neni. Ja nepotrebuju aby to bylo schopne utahnout karavan. Jen pro drzak na kola.
  7. Protoze TDI nabiha az v listopadu. Teda pokud ty plany co tady koluji jsou jeste aktualni. Ja aktualne cekam snad uz na posledni vec a to je 360 kamera. A jeste tajne doufam ze pridaji tazne zarizeni k iV
  8. Co si tak myslim tak v zakladu jsou latkove a ty priplatkove jsou alcantara + kuze. Plus si clovek muze dat sedive prositi. Jinak zmeny vidim jen u liftbacku a ne u combi.
  9. iPhone tohle neumi. Ma jen CarPlay a tam je Apple hodne striktní co vyvojarum dovoli a co jim vlastne i umozni udelat. (Jake API maji k dispozici). Existuje jen jedna moznost dostat uplnej mirror iPhone na Carplay a to je jailbreak mobilu, ale tim se clovek vystavuje hodne problemu a i moznou ztratou zaruky na mobil.
  10. No ještě přídat Area View a snad příbude tažné pro iV, protože aktualně chybí...
  11. Jinak to vypadá, že brzo bude v konfigurátoru. Protože na stránkách RS modelů už není odkaz na přehled, ale přímo na konfigurátor.
  12. Tady v tom videu rikali, ze podporuji internetove radia a pak taky ze musis platit data prave pro tyto radia nebo hotspot. Ale myslim si ze online navigaci mas v ramci toho predplatneho co si platis.
  13. Tady je video v čase: https://youtu.be/upyeHdzbEiY?t=578 Je tam i vidět co konkrétně jde koupit. Vypadá to na další barvy podsvicení... a pak High Beam assist a taky datové baličky pro auto.
  14. @Habi001 Když zkoušís porovnat různé verze octavie Tady je odkaz: https://car-comparison.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?mbv1=NX3&carline1=38800&mbv2=NX3&carline2=38600
  15. Těžko říct jak moct se dá tomuto věřit, ale při porovnání jsou i ceny. Ale technické údaje někdy nesedí.
  16. Pokud vím stále se nedá objednat. Ale někde jsem četl, že tenhel týden by měli jít ven ceníky a možnost objednat iV a Benzin + Automat
  17. https://www.youtube.com/watch?v=upyeHdzbEiY Tady zaznělo, že teplota jde ovládat to dotykovou plochou pod displayem. By mě zajímalo co je na tom pravdy i prodejce mi při testovací jízdě řekl, že to není možne. Ale dávalo by to logiku, protože to tak má jak Leon tak Golf a hodně problémů by to vyřešilo. Dále mě mrzí že fakt nepůjde dát mapa mezi budíky, z důvodu zjednodušení ovládaní. (Ale fakt nepotřebuju vidět velkou rychlost, když auto ma třeba HUD)
  18. Já stále tak nějak tajně doufám v září/říjen pro RS IV. Kdyby měl nekdo víc informací budu za to rád.
  19. pHEV se samozřejmě dokáže taky dobíjet za jízdy. Ale aby byl efektivní musi se často dobíjet ze sítě (ta váha co si člověk vozí furt sebou). + se dá ještě nabíjet přímo motorem, ale spotřeba je pak někde u 12l. BTW to tady koluje, že když dojdou baterky tak clověk jezdí na 1.4. To je podle mě kravina, vždy bude nějaka energie v baterkách jen stoupne spotřeba. Takže člověk bude mit 245k auto které jede za 10l/100km a víc. (Ale určitě na okruhu se může stát, že dojdou uplně a bude fakt mít jen tu 1.4, nemyslím si že se to stajne v běžném provozu.)
  20. Nevíte někdo jestli dostane liftback strešní okno?
  21. Já například na RS iV čekám. A zatím počítam s cenovkou něco kolem 1,1 mil až 1,2 (snad ze vším co výbava nabízí). Nad superbem jsem přemýšlel, ale pro iV je to jen úprava stávajícího modelu a ne uplně novej kde se s tím počítalo a kdo má rád technologie tak si myslím, že těd octavia je dál než superb.
×
×
  • Vytvořit nový...