Přejít na obsah

Seidl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Seidl

  1. Tak cesta na Korfu,1800km prumer 5.5l. A to je upraveny soft. Fabie 1.2 tsi 63kw.
  2. Tak je upraveno. Zatím spokojenost. Fabie 1.2 63kw.:-)
  3. Ahoj. nemáte někdo doma poškozenou palivovou nádrž na Octávii 1 TDI. Jde mi o to, že mi něco klepe v hrdle palivové nádrže, pravděpodobně v místě, kde jsou odvětrávací komory. Potřeboval bych vědět, jak to tam vypadá, zda by tam šel prostrčit drát a pokud tam je bez. klapka (která je asi zdrojem problému) ,tak jí nějakým způsobem odstranit.
  4. Tak dnes jsem byl v dieselpoweru, a TSI umějí taky. Max. 20-25%.
  5. Tak jsem mu napsal. Odpověď zde: Dobrý den, již delší dobu řeším nesmyslné parametry, které se na válcích na Jarově poslední dobu měří, měl jsem ji totiž otestovanou odbržděným motorem na skutečné brzdě a pak v autě na těchto válcích. Obecně se zde teď měří daleko více, než odpovídá skutečnosti, na druhou stranu měření s upravenými motory je zkreslené nedostatečným vychlazením intercooleru slabým ventilátorem, jež se při měření používá. Za takové měření je škoda peněz. Proto jsem začal měřit parametry za jízdy v autě, u těchto motorů jsem ho však ještě neprováděl, protože jsem ještě žádné v praxi nedělal. Důvodem je, vzhledem k enormní poruchovosti těchto motorů, můj požadavek, aby zákazníci měli auto po záruce a mě podepsali, že jakékoliv problémy s motorem s naší úpravou nesouvisí...
  6. A co takle tohle: http://www.racechip.de/en/chiptuning/skoda/fabia/fabia-2/1-2-tsi-63kw/index.php
  7. To taky není dobrá volba. Tam zas tečou svíčky, jako by byly z vosku.
  8. Z toho si nic nedělej, máme doma Fabii 63kw, výroba konec 9 měsíc 11 a už tam je prý taky řetěz nový.
  9. Já nevím jak Vy, ale máti má auto uvedené do provozu v říjnu 2011. Zajímalo mě, jaká tam je rozvodová sada, zajel jsem do škodováckého servisu ke známému, ten zavolal na technické oddělení do škodovky, a tam je nezajímalo výrobní číslo karoserie,ale výrobní číslo motoru.
  10. Tak to V ABC asi už rozmotali soft 77kw.
  11. Myslím, že nejde tak o ložiska na klice, jak o tepelné namáhání pístů, turba atd.
  12. Ahoj. Pošli foto na: Richard.Seidl@seznam.cz Dík
  13. Co se vám honí hlavou?

  14. Co se vám honí hlavou?

  15. Co se vám honí hlavou?

  16. Tak to není tak strašné.Já měl strach, že budu muset vyndat celou polubovku.
  17. Ahoj.U Octávky II mně topí levá strana a píše to chybu 01809. Jedná se o duální klimu. Nevíte někdo čím by to mohla být? Dík
  18. Ahoj. Nevíte někdo,jestli se dá zaměnit servořízení z Octávie1 4*4 2.0l do 1.9 s předním náhonem? Rok výroby je u 4*4 1999 a u 1.9 04. Díky za info.
  19. Ahoj. Můžete mi někdo poradit jestli toto rádio je na Can-1U0035156E? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...