Přejít na obsah

filda88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem filda88

  1. @Nesh Díky moc za fotky přímo z O4. Beta testera jsem zkoušel již dříve, bohužel jich mají asi až moc a další nehledají :(. "Thanks for your interest in becoming a tester for the Android Auto app. However, at this time, Android Auto app's testing program has reached the maximum number of testers that can participate in it and isn't accepting any more testers."
  2. Úplný souhlas @JirikHL. Problémy co popisuje jsou buď banality, jsou již v nových MR vyřešeny nebo jsou to prostě vlastnosti vozidla. Například naříkat na to že má nádrž 45l nebo že nedosáhne na konec kufru jsou jasným znakem hledání nesmyslů. Zajímala by mě zkušenost pána s jinými značkami, jel jsem v nové i30 a když se ještě někdo snaží tyto dvě auta srovnávat beru to jako vtip 😊.
  3. Tak už by měl být oficiálně venku, stáhl jsem aktuální verzi, dle čísla verze by měl byt již coolwalk. V autě ale vypadá vše stejně. Zkoušel to někdo další? Funguje vám? "Talking about the version, the Coolwalk UI comes with v8.5.6245." dnes jsem stahoval již v8.5.625214. Btw dle infa co jsem se dočetl, by mapa měla jít opravdu již na celou obrazovku, podobně jako výše přes apple carplay. https://www.svetandroida.cz/android-auto-aktualizace-dostupnost/ https://elektrickevozy.cz/clanky/android-auto-coolwalk-je-tu-necekejte-a-stahnete-si-prelomovy-update https://www.ytechb.com/how-to-get-android-auto-coolwalk/
  4. Tohle mi taky dělá a vím čím to je. Je to právě použítím widgetu. Pokud máš na některé z obrazovek v infotaimentu použitý widget "2x3 Smartlink", tak se přímo při spuštění "Android car" objevi pouze tento malý přehled (vypadá přesne jako ten widget jak psal @fabik263). Pokud chces používat zobrazení přes celou obrazovku přímo v "android car" s tím zobrazením Waze a vpravo druhá aplikace (např spotify) tak nemůžeš používat ten widget "2x3 Smartlink" na obrazovce infotaimentu, jinak je to opět jen malé.
  5. Odpovím sám sobě. Nakonec mi začal blbnout i waze. Odinstaloval jsem stávající aplikace a nainstalovat starsi verze z ledna tohoto roku. Vsechno funguje bezdrátové na první dobrou a krásně plynule. Očividně Škoda nepodporuje poslední verze aplikací. Pojedu na lednu dokud to pujde, možná se to časem opraví. Na které verzi to přestalo fungovat nevim, ale teď to již zjišťovat nebudu 😊.
  6. Ahoj. Mám pár dni Octavii s Bolero s bezdrátovým android car. Jaké máte zkušenosti s používáním spotify? Funguje Vám vždy? Neskutečně mě začíná vytáčet jak se nedokáže na spotify napojit (hlásí něco o tom že je prostě aplikace nedostupná). Jediná a snad i celkem funkční varianta (nicméně taky ne vždy) je zapojit telefon na kabel ještě před startem/zapnutí infotainmentu. Pokud telefon jen položím a připojí se bezdrátově, nefunguje vlastně nikdy (až na pár výjimek při vhodné konstelaci hvězd a zapojením např těsně předtím na kabel). Všechno mám aktuální, zkoušel jsem různé varianty a nastaveni, ale je to prostě na p***. Řešili jste někdo podobný problém?
  7. @Rapid1.0 jj 18" plánuji dokoupit na léto a 17" co na tom jsou budou na zimu. Za ten příplatek co za ně byl v konfiguraci mám skoro celou sadu zvlášť. Seznámení bylo krásné, přesedl jsem z Octavie 1, takže rozdíl snad ani nelze popsat 😂. @Hamman TMBJR8NX5PY020996
  8. Dle slov dealera jsem největší šťastlivec za posledních x let. Čekal jsem pouze 2.5měsíce.
  9. Hlásím že jsem se již stal také hrdým majitelem. ❤️😊 Combi Sportline 1.5tsi manuál.
  10. To rozmezí ti řekl prodejce? Není naplánováno již na konkrétní týden?
  11. @kober Viz výše odpověď od @cross. Jen bych dodal, že mluvil i něco o tom že mají (asi, nebyl si taky jistý) pro různé výbavy napočítané díly, případně varianta 2, že jsem se trefil do nějaké zrušené objednávky. Jinak to absolutně nechápal a říkal ať si jdu rovnou vsadit sportku.
  12. @JirikHL Ano, 2 měsíce. Combi Sportline, manuál, 1,5 TSI. Z příplatků jen vyhřívaný volant a rezerva.
  13. Tak mám dnes od prodejce hlášeno, že je auto vyrobeno a čeká na převoz. Objednáno 24.6.2022, původní plán 31.12.2023, následně 33týden 2022, vyrobeno 34týden 2022.
  14. Musím potvrdit. Já jsem ten co má opravdu neskutečné štěstí. Objednával jsem Sportline 24.6.2022, auto bylo/je zaplánované na 33týden. (tedy necelé dva měsíce) Dnes mi dealer volal, že zatím auto nebylo vyrobeno (údajně kvůli barvy). Dám pak vedět, i když chápu že moje novinky o stavu mohou být pro většinu frustrující. :(
  15. Abychom to uvedli na pravou míru. Stupeň ochrany ma Octavia naštěstí tu nejlepší jakou v současné době může keyless mít, technologii UWB. Tedy ne pouze odpojení baterie při chvíli bez pohybu. Viz např. článek zde: https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/adac-zabezpeceni-bezklicoveho-odemykani-neni-vyresene-v-test/r~b7aa3790961f11ecbdb0ac1f6b220ee8/ nebo chcete-li přímo zdroj testu ADAC: https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/assistenzsysteme/keyless/ https://assets.adac.de/image/upload/v1645525388/ADAC-eV/KOR/Text/PDF/Keyless_Liste_500_Autos_rjqzty.pdf
  16. Po velmi dlouhé době zde musím přispět. Musím poděkovat za tip na propájení studenych spoju v komfortce ! Po x-letech zase svítíme :). Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...