Přejít na obsah

Vjank

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Vjank

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. nejsem, mám záruku gold+, tak zajedu asi do servisu a nechám to zkontrolovat odborníky. Chtěl jsem jenom vědět, jestli někdo nemá podobnou zkušenost
  2. Bohužel nemám, jak už jsem říkal, odzkoušel jsem to na letošním Superbu a vše fungovalo bez problému
  3. vyzkoušeno, bez úspěchu.. myslíte, že při případném obnovení továrního nastavení by zůstal smart link aktivní, když byl aktivován až dodatečně ?
  4. Telefon huawei nova 3, verze androidu 9.0 pie (ale zkoušel jsem i samsung a5, umigidi a honor 9) V telefonu se po připojení spustí Aplikace android auto, ale na obrazovce nic a ani v seznamu zařízení telefon není viditelný.
  5. Na to prave kliknout nejde, jsou vidět loga AA, CarPlay a mirror link, ale jsou v podstatě neaktivní... kabel mám datový, zkoušel jsem to se stejným vybavením v Superbu a vše bylo ok
  6. Potřeboval pbych prosím poradit, zdali nemá někdo podobnou zkušenost. Vlastním octavii III 12/2015, nechal jsem si aktivovat smartlink. Aplle carplay funuje bez problému, ale pokušel jsem se připojit několik androidových telefonů, a to bez úspěchu. Po zapojení se telefon vždy začne nabíjet, ale i po spuštění aplikace android auto se telefon nepřipojí a auto se tváří, jako by telefon vůbec nerozpoznalo.
×
×
  • Vytvořit nový...