Přejít na obsah

George007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem George007

  1. Myslel jsem že najdu někoho kdo má stejný problém. Asi bohužel. Budu reklamovat. Auto nemá výkon, který jsem si zaplatil ( cca 580tis) Děkuji Všem, i těm inteligentům co jsou jak ovce a nechají se ojebat. Prostě auto co má 150koní musí jet jako auto co má 150koní. Děkuji. Dneska auta berte jako spotřební zboží! prostě tak to je! Bohužel.... jo a vytáčet,nevytáčet.... pane bože vždyť to je jenom drahá televize. A chcete koukat jen na jeden program??? Dík
  2. Taky jsem si myslel že to nějak ovlivňuje, ale když ho vypnes tak i tak prostě nic
  3. hmm,takový řeči si nech od cesty. Koupíš si auto a nemá výkon takový jako mý být?! To mě trápí, ale je vidět že si intelingent a necháš se ojebat. Takový spotřebitele asi Škodovka potřebuje.
  4. Jo ty motory jsou totožné, čtyřku klidně do konce co jde na pětku 4500tis/ot a do červeného mě nepustí a jedu cca 210 víc ani nic.
  5. Příští týden jedu o5 do D tak zkusím video. Jinak děkuji. Myslel jsem že tu najdu někoho že stejným problémem a popř jak to řešil.
  6. Tohle je o5 automat. Mám manuál. I když vytacim tak přes nějaké otáčky nepustí. Nejede
  7. Bylo nádherně, ideální počasí. To auto mě nepustí přes nějakých cca 4500tis/ot na pětku.
  8. Vytacim to do otáček do kterých mám max. Pak mě to jakoby nepustí. Šestku ani nedávám
  9. Jako že na 5 stupeň už to nejde přes cca 4500tis/ot a to jsem na cca 210km/h šestka je spíše taková udržovací
  10. To by bylo dobrý, ale mám manuál. Takhle bych si to auto predstavoval.
  11. Kamarád má cca 9tis a má stejný problém. Myslel jsem třeba zda s tím nemá něco společného adaptivní tempomat nebo nějaky jiný asistent. Ale i to nepomáhá. Nejde mi o to lítat s tím jak drak , ale mohl jsem ušetřit dost peněz a koupit si 3-hrnek. :-)
  12. hmm, děkuji za radu. Ono se jedná o to že když třeba jedes v D a potřebuješ rychleji předjet a ono nic tak mě to docela trápí. Nové auto a dle ukazatele na palubce má výkon na 5.stupeń cca 70KW na 6.stupeň 47KW. Je mi to prostě divné. Tento motor jsem měl v Octavii 3 a neměl jsem s tímhle probém.
  13. Ahojte, koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...