Přejít na obsah

Jan Bubla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jan Bubla

  1. dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s výměnou oleje v převodovce? Za studena se mi začíná hůř řadit druhy stupeň. Přemýšlel jsem že bych zkusil vyměnit olej v převodovce. Jen nevím jestli musím použít olej přímo originál kde litr stojí 1500 nebo použít olej od Castrolu který je poměrně levnější. Nevím ani jakou specifikaci oleje přesně použít. Na internetu jsem se dočetl pokaždé něco jiného. Označení převodovky je 02q301107 Auto má najeté cca 220 tisíc. Budu rád za jakoukoli radu. Děkuji.
  2. No já si taky myslím že to bude hlava. Mám revizi C. Jinak se zeptám co se muže stát když s tím budu takhle jezdit? Jak bude venku lepší počasí tak to možná ani nepoznám. Jen mě zajímá jak mam rychle hlavu sehnat.
  3. Díky za rychlou odpověď. Zkusím zjistit jak se tlak nafty měří a uvidím. Jinak půjde do servisu.
  4. Ahoj, Mám OctII motor 125kw BMN. Jak padne teplota pod 0 tak se razantně zhorší startovaní. Původně jsem myslel že bude vadná baterka a žhaviče. Oboje nové a výsledek jak kdy. Někdy nastartuje dobře a někdy se mu nechce. Hlavně i po těžkém startu když hned auto zhasnu a zkusím znovu tak chytne hned. Stejně tak i když se motor zahřeje tak chytá hned. Má někdo zkušenosti čím by to mohlo byt? Nebo nápad co ještě prověřit? Muže se to takhle chovat třeba při prasklé hlavě? Přikládám video startu v -10. WhatsApp Video 2021-01-18 at 09.39.15.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...