Přejít na obsah

RenMc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení RenMc

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. LiveBomb> Mas samozrejme naprostou pravdu, diky za upozorneni. 🤦 ExecutedDonut> Diky, ale nn, to neni nic pro me.
  2. Pocky, ne..! Dvojka je "Zadni skupinova svitilna bez nosice zarovek", neboli to barevny 'plexisklo'. Trojka je pak "nosic zarovek", neboli ten cernej plast, co mam dolamanej. Jen musim najit presne spravny p/n pro muj typ.
  3. Aha! Takze nosic zarovek 6V6945232, diky! (6V6, protoze nemam kombajn)
  4. Me by ale hlavne zajimala ta druha otazka.:-) Jak mam udelat tu vymenu?
  5. jj, sest let, celou dobu ja. Dvakrat mi do toho nekdo nacouval, taky nejaky mestky skrabance, ale uplne vsechno se stalo pred B sloupkama, a pokazdy autorizak z pojistky.
  6. To je pravda, musim mrknout nazivo, jestli je opravdu kriva, nebo je to jen klam. Prohlidnu to radsi dukladneji ze vsech stran, prece jen jsem se soustredil jen na tenhle roh, ale treba se jen pnuti koncentrovalo do toho mista, i kdyz bych cekal, ze na takovy rozlomeni ABS, ci jakej plast tam pouzivaj, by mela skoda na karoserii bejt videt celkem z dalky...
  7. Cau, divim se tu takovy zalezitosti, vsiml jsem si, ze se mi odchlipuje zadni svetlo ze svyho prolisu a pri demontazi se ukazalo, ze oba domky, ktery se nasazujou na trny, jsou rozbity. Napadlo me, ze mi do toho nekdo treba nacouval, ale na cely karoserii neni zadna viditelna stopa po poskozeni, ani na samotnym svetle zvenku. Netusi nekdo, jak jsem k tomu asi prisel? A druha vec, mam menit cely svetlo, nebo se da koupit jen ten poskozenej plast a vsechno ostatni do nej prehazet z puvodniho svetla? Dik, Ren
  8. OK, mrknu po polozce v menu, diky. Myslel jsem, ze je to jen otazka data vyroby. 5-6k? To je docela raketa za takovou polozku, zvlast, kdyz se na spolehlivost snasi stiznosti. Ceny se tedy vyrazne nelisi? Musim jen do offic Skody, nebo to udela kazdy servis?
  9. Ahoj, jako spousta jinych jsem narazil na vicemene neexistujici popis digitalnich produktu na ofic strankach Skody, jen se to tam topi v marketingovych krasozvastech a clovek se nedozvi nic. Nasledne hledani infa me privedlo sem. Chtel bych do Fabia III 2018 s Bolerem dostat CarPlay, vicemene pouze kvuli navigaci. Vyrozumel jsem, ze bezdratove pripojeni mozne neni, ale po kabelu ano a musim si na to nechat nekde aktivovat balicek jmenem Smartlink+. Dohledal jsem to spravne? Kolik takova aktivace stoji, a je to vsude stejne? Nebo musim dokonce jit primo za Skoda auto?
×
×
  • Vytvořit nový...