Přejít na obsah

Petr314

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petr314

  1. Díky, tenhle zádrhel jsem ani nepředpokládal. Navíc mi dodatečně docvaklo, že bych pak asi musel měnit i rezervu. Takže loňské pneu pudou pryč. Pro zajímavost přidávám můj dotaz škoda-auto.cz: A odpověď:
  2. Jako prostý uživatel prosím o radu: dojíždím na staré Octavia III a mám objednanou Octavii IV, Nová bude mít 17" kola. Ze současného vozu budu mít poměrně dobré zimní pneu na ocelových 16" discích. Budu je moci použít? Tj. můžu sundat 17" kola a namísto nich dát 16"? Nebo je při změně velikosti kol potřeba něco seřizovat/přenastavovat? Díky za radu! P.S. Teď jsem zjistil že jsem ve špatné větvi diskuse... ale už s tím nic nemohu dělat. Sorry.
  3. Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale budu poprvé kupovat auto s automaticko převodovkou, vypadá to na Ambition 2.0 TSI 140 kW. Prodejce mi řekl, že pro manuální zařazení změny rychlosti potřebuju "pádla" pod volantem. Z ceníku ale není tak docela zřejmé, že ona "pádla" jsou u DSG automaticky ve výbavě. Můžete mi někdo potvrdit, zda je potřeba pádla dokoupit, nebo je to pro Ambition+DSG ve výbavě? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...