Přejít na obsah

JiVi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    480
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JiVi

  1. 330zaktualizován a pak přišla další aktualizace, která ale číslemv Info o szstému,nehla. Vylepšené rozhraní Odstranění drobných bugů Aktualizace textů a popisků Opravy při akci Registrace Opravy v Aplikace a služby Nově v Background System Service - aktualizace aplikací lze potvrzovat i za jízdy
  2. tj v zaruce, takze neni jednodussi se obratit na servis?
  3. napadlo me, na AA funguje VCL. nejde tam pustit film - pouze zvuk ?
  4. takze dnes v servisu, sparovani klicku s odpovedi, ze to nektery Karoq dela - maji uz takovy 4ks. Skodovka o tom vi a pracuje pry na naprave. Do ty doby, po vymene klicku a odparovani s dalkacem se musi do servisu. Trvalo to cca 45 minut. Vysledek - strasny, kvuli vymene baterky... predpokladam, ze naprava od Skodovky bude to same - do servisu.
  5. https://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/
  6. k cisteni pomoci H2 neni nikde nezavisly clanek s kladnym hodnocenim. Do hlinikovyho motoru bych to , natrvalo, nezavadel ani nahodou. Teplota horeni H2 je uplne jinde... Cisteni na miste, prosim, vyzkouset se to mu,a le nikde nevidim nezavisly kladny reference. Pouze u tech, kteri to prodavaji nebo provadeji.
  7. JiVi

    Karoq kódování

    Zajimalo by me, jde u Karoqa FL, zakladni LED nakodovat conerring? Car Scanner pise, ze je to pro Karoq/Kodiaq zakazano.
  8. takze po tydnu provozu v techto destich .. no, moc se to nezmenilo .. voda s piskem je stale na dverich za gumou. v tomhle teda zklamani.
  9. SMS zpravy v okne Phone cte "Laura" i v O III - a to je auto offline se stejnym hlasem VOICE jako ma Karoq a dalsi.
  10. tak auto mam 14 dnu, klicek hlasil vymenu - to nechapu, to auto je fyzicky 3 mesice stary. vymenil jsem baterku a klik je KO. nefunguje jeho synchronizace, pri cvakani tlacitek normalne sviti.
  11. za 18 s naplnema - docela dobry
  12. ja jsem zaregistroval zmizeni Stzle exclu az v ceniku od 8.12.2023 ... protoze mam Style vyrobeny koncem prosince z ceniku pred 8.12.2023 a klasika, nema stribrny hagusy a chrom kolem oken. To mel az exclu.
  13. me poslali, ze jsou celne odbaveny dojit maji do 22. unora - objednano nekdy koncem ledna edit: objednano 2.2. a dnes prislo, ze uz to je v CZ bral jsem tyto: https://www.aliexpress.com/item/1005006085256042.html edit2: dnes 16.2. to prislo. strasnej smrad 😄
  14. j Selection jsem si vsiml, ze je jako jediny v zahranici. Vypada to jako osekly nas Style.
  15. menila se hodne vybava Style. zmizelo Style exclu. a zustalo jen Style za cenu exclu.
  16. hoj, zrejme nejaka zmena, protoze 1.5 TSi vyrobena prosinec 2023 a plachti jen v rezimu ECO. Normal + Sport plachtit neumi.
  17. myslim, ze musi byt jednotky ve dverich pro ambient - stejne jako v O3
  18. a tohle, to je puvodni MySkoda? https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.connect
  19. Nema, ted mam Karoq Style 2023 , podle ceniku pred 12.2023 a nema zadnou kameru. Ta byla do te doby az od Style Exclusive. Mam jen cidlo na svetla a sterac. Povinne je FrontAssist a v ceniku od 12.2023 bude zrejme i cteni znacek, protoze bude povinne u vsech prodavanych npovyhc aut od cervna 2024. U toho Style zase nachapu, proc tam neni ACC, kdyz uz je tam FrontAss?
  20. ahoj, mám dotaz.Řeší se u Karoqa molitanová hluková izolace blatníku - je nějaká plastová náhrada jako u O III, Superb, Kodiaq? Našel jsem jen původní molitanovou https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/57a864235-hlukova-izolace-leva-skoda-41067.html ta bude , stejně jako u předchozích, časem nacucaná vodou.
  21. zacal bych tim nejpravdepodobnejsim - kablikama spojujici karoserii a dvere
  22. JiVi

    Autobaterie

    EFB - protoze mam benzin. ty AGM davali snad jen do naftaku
  23. JiVi

    Autobaterie

    ja to provozuju tak, ze inteligentni nabijeni odpojuju na leto .. na zimu nema smysl, tak se pod nejaky 7 stupnu pere stale 15-16V ..
×
×
  • Vytvořit nový...