Přejít na obsah

Pavel_arny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

673 zobrazení profilu

Oznámení Pavel_arny

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. No když jsem otevřel dveře u řidiče, tak bylo slyšet čerpadlo v nádrži..... a pokud se nechalo otevřeno (třeba v létě na dvorku) delší dobu, tak co cca 20 min. zase pumpa benzínu jela... Tak to jsem nechtěl. Ty světla jsem chtěl na blinkr - parkovačky bez klíčku na jednu stranu a to mi nejde. Maxidot píše vypni světla, ale nic nesvítí. Pokud víte co s tím, budu rád. Večer na ulici se to občas hodí.
  2. U mého VW UP 44 kW ( po FL 11 / 2016 ) provedeny některé úpravy dle tohoto vlákna. Bohužel moje BCM neovládá světla ( chtěl jsem parkovačky jako Š100). Náhodou jsem tady objevil lék na otravné pumpování benzínu po otevření dveří řidiče. Toto auto dělalo i při dlouhodobě otevřených dveřích každých cca 20 minut. Po odškrtnutí Bit 6 je pokoj. :-)
  3. Tak jsem to nakonec ještě vylepšil. Dal jsem do předu komponentní repro K 165, ty koax repro X165 jsem dal do zadních dveří. Celé jsem to vytlumil a hraje to opravdu super. Ty výškové repro se k ovládání zrcátek v pohodě vejdou, je tam místa dost. Hraje to zase o mnoho lépe. Ještě čekám na kroužky okolo těch repro (stříbrné) a bude hotovo.
  4. Jen oživím téma... Řešil jsem špatný projev originálního rádia (to malé LCD r.v. 2017) v mém VW UP! Měl jsem pouze 2 reproduktory a nechtěl jsem tahat kabel ani měnit rádio. Vyměnil jsem tedy pouze repro v předních dveřích za koaxi Hertz X 165. Dále jsem dveře zatlumil a výsledek je opravdu super. Na ahifi je popsán návod na zatlumení a objednal jsem i všechen potřebný materiál (i repro). Rádio výkonem bohatě stačí, pokud by někdo chtěl, může připojit další dva reproduktory. Pro mne ale takto plně dostatečné, hlasitost výborná a zvuk super. Opravdu nesrovnatelné s originálem.
×
×
  • Vytvořit nový...