Přejít na obsah

Timbuto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Timbuto

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Diky za info, mam jeste superba 2016 a tam tohle neznam. Tak to by me jeste zajimalo, kdy se to teda zastavi? Protoze kdyz vim, ze tam mam jeste 6 l a dojezd 0km.
  2. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Taky jsem to tak delal, ale tankoval jsem strasne malo nafty vuci velikosti nadrze. Proto jsem to chtel vyzkouset. Tak dojezd do 0 , narvu plnou, ale jen max.44litru.
  3. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Panove mate nekdo zkusenosti? Dojedu nadrz"do prazdna". Dojezd ukazuje 0, kontrolka nadrze blika a jdu tankovat a natankuji 44litru. Pocitac ukazuje spotrebu spravne, to jsem pocital. Nadrz ma byt na 50 l. 6 l mi tam chybi. V servisu mi sdelili,ze je to v poradku, ze tam 6l zustava jako nevycerpatelna rezerva, ze kdyz dojde nafta, tak aby se to nemuselo ovzdusnovat. Přijde mi to jako nesmysl. Kdyz mam nadrz na 50l, mel bych projet padesat.
  4. Tak svetla nastelovana v servise a uz sviti super. Jen me udivilo, ze chteli zaplatit 450kc. Pry je na to zaruka jen 6 mesicu.
  5. Diky za nazory, byl jsem bohužel plne nalozen. Dam na reklamaci a uvidime. Jen by me ještě zajimalo, jestli po zapnuti, to dela to stejne co xenony, teda ze je pred zdi videt jak se sami nasteluji.
  6. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Taky mi to blbe pocita, natankoval jsem plnou, vjel na dalnici v Rakousku, kde je jen rovina dal tempomat a po 75 km mi to ukazuje toto.
  7. Myslel jsem, ze Karoq ma jen jedny LED svetla.
  8. Zdravim vsechny, vcera poprve jizda v noci a rozpaky. Dalkovy super, prepinani taky, ale tlumeny hruza. Sviti jen kousek pred auto, nic jsem nevidel. Zvedaji se vam svetla v zavislosti na rychlosti?
  9. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Spotřeba by šla, jen ta nádrž by mohla být větší.
  10. Timbuto

    spotřeba 1,6 tdi

    Nevim teda jak to delate, ale ja ted z CZ do IT, 4 dospely, plny kufr, rychlost tak 140-150 kde to slo , Rakousko 100 a 6,4l
  11. Zobrazuji se vam obrazky alb pri prehravani hudby z mobilu pres bluethooth? Poustim pres apple music a na amundsenu mi to nejde. Z SD karty to funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...