Přejít na obsah

Honza303

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Honza303

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No v tom servisu problém neměli. Oni by do toho šli a dělají to. Řekli tak jak to je a já si to vyhodnotil. Tam problém nevidím. Co přesně tam umí v rámci odblokování (nemyslím tím ochrany - asistenty, ale radia jako takového) samozřejmě přesně netuším. Třeba by to nějaký mechanik uměl udělat bokem, nebo tam takového fiškulu nemají... netuším, jen spekuluji. A tam ten rorblém ani být nemusí. Neříkal, že je to tak vždy, jen že tam varianta tam je. A po předchozích zkušenost s jiným autem, kdy jsem dával rakety za všechno možný, abych ho mohl vůbec někam odvézt, jsem chtěl záruku. A jak jsem už řekl, při mém štěstí se něco stane :-) a odejde něco na elektronice a místo prachů na nový, budu krmit "starý". Ale díky. Rád bych do toho šel, uvidím za cca ten rok co a jak bude, rád bych ale pak do něčeho o trochu většího.
  2. Ano, samozřejmě mikrofon :-). Ale to bych si snad ještě vzpomněl :-) Jinak je to ale pár minut co jsem měl telefonát ze servisu... Ze strany servisu problém vyloženě není, ale problém by pak byl s tou zárukou... Každé servisní připojení se zapisuje do paměti a při závadách je to kontrolováno... Sice si nemyslím, že by se něco mohlo dít, ale nestojí mi to za to. Vzhledem k mému štěstí, by se pak opravdu něco "po" a v kešeni by byl průvan... Krom toho varoval, že ne všechny tyhle prodávaná radia bokem mohou instalovat - blokace. Spíše pak odkazoval na neorigo servisy, které se na to specializují a kteří jsou schopni více věcí. Ale až po uplynutí záruky - pokud ji chci zachovat. No nic tedy, jsem odsouzen dál jezdit bez BT v rádiu :-). Díky ale za reakce.
  3. OK. Díky za vysvětlení. Ano už k tomu postupně také spěji. Protože pokud dobře chápu, tak ty do USB a AUX by musely být při příjmu hovoru aktivní. Což, když většinou poslouchám jen rádio, nebude. Ale abych si to všechno shrnul. Přijde mi to moc jednoduché :-). Koupím někde novější Swing+. Teoreticky by neměl být problém nahradit nynější Swing. Je k tomu potřeba WIN původního auta. Je třeba to kromě samotné výměny spárovat s asistenty v autě, (mám Style čili třeba front asist by nefungoval a další. Domluvím se tedy v servisu na výměně. Páč minimálně ještě na rok mám auto v záruce a potřebuji to napárovat WAGEM. A tam si myslím, že opět narazím :-).
  4. A můžu se jen zeptat na důvod? Předpokládám správně, že Swing ve F3 neumí CD měnič? Nemáte zkušenost s tím co tam jde dát, aby to nějak rozumně fungovalo? Kromě výměny infa :-). Třeba nějaké Parroty nebo něco podobného?
  5. Ahoj, ve své F3 z 2015 mám Swing bez BT... 6V0035867C. Rád bych tam nějaké BT měl, spokojím se s hloupější verzí :-). Nerad bych se pouštěl do větších zásahů, za to mi to nestojí. Našel jsem OEM moduly, které se připojují do konektoru pro CD měnič například Dension Gateway Lite3 BT HF sada + iPhone / iPod / USB vstup pro Škoda - Ahifi.cz nebo levnější Bluetooth A2DP/handsfree modul pro VW, Škoda, Seat s Most | DOBRÝ-OBCHOD.CZ (dobry-obchod.cz). Tak a teď nemůžu nějak dohledat, zda k tomuto Swingu to půjde zapojit. Máte někdo zkušenosti? Díky Honza
  6. Ahoj, snad nerozjíždím další vlákno, divil bych se, kdyby se to už neřešilo. Praskla mi vodní hadice od chladiče k termostatu. 4lověk si řekne, je to na dvou sponách, koupím, vyměním, doleju, jedu... A ejhle, ona není nikde k dostání. Čili, buď jestli někdo nevíte kde mají skladem. Nebo bych potřeboval radu, která hadice by tam také pasovala. Třeba bych ji i zkrátil, je pružná, takže se trochu podá... Průměr je cca 32 mm. Fabia 1.4 mpi 44 kW Číslo dílu je 6Y0 121 049 D Díky za radu
×
×
  • Vytvořit nový...