Přejít na obsah

thejohndoe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    132
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení thejohndoe

  1. Nechápu, proč se nezeptáš prodejce nebo výrobce. Rozhodně by to zabralo míň času, než mlácení prázdné slámy v diskuzi bez výsledku. Tady ti to potvrzení nikdo nedá.
  2. Nejlepší je ten měch pod nápravou. Náprava se krásně přetíží (v návodu je to vysloveně zakázané). A pak ten měch musí opravdu sedět rovně - znám člověka, kterému vystřelil a zlámal mu hnátu.
  3. Tak ochrana proti přerostlými drápy ... to mě opravdu nenapadlo. Nemám jak to ověřit, ale nikdy jsem poškrábaný touchscreen v autě neviděl.
  4. U telefonu tomu rozumím, ale u auta? Před čím konkrétně ta fólie chrání?
  5. Jen že já nerozporuji, že LED do kufru je potřeba. Já zpochybňuji, že se vyplatí nakrmit překupníka a nepočkat si přímo na čínské, které většinou dorazí do 14dní.
  6. Aliexpress 120Kč, tady to bylo 900Kč. Kvalita naprosto stejná - je to stejný výrobek. Ale chápu, že někdo to to prostě nemůže s žárovkovým světlem vydržet a 800Kč navíc mu za to stojí. Podle mě je ta cena nehoráznost.
  7. Podle mě záleží na najetých km a kdy to řidič prostě vzdá. Mě to dunění vysloveně rozčilovalo do 20000km. Teď už si toho všimnu je když je to opravdu znatelné. Prostě počkat.
  8. Bubny budou mít vzadu brzy všechna běžná auta protože u aut s rekuperací se brzdí ještě míň. A jestli orezlý problémový kotouč nebo bezúdržbový černý buben ... to je pro mě jasná volba. A ohledně přitažení ruční brzdy. Taky to občas udělám. Jen že čím dál víc aut má elektrickou.
  9. Je to čistě o nekvalitních materiálech u Škodovek. Tohle jsem dnes vyfotil na parkovišti u konkurence. Je to fotka zadního kotouče a přední vypadal úplně stejně. Je vidět, že už se s nim chvíli jezdí protože už má u středu hranku a střed je orezlý.
  10. Škoda místa na tankovací kartu ... verze přilepená na panelu stačila trochu doladit.
  11. Já žiletkovým nožem oříznul díru v plastu - bylo to jednodušší. Zvětšení díry na lampičku vůbec nevadí a nikdy nikdo vracet žárovku nebude. Jediný důvod vracení žárovky by snad mohlo být, že planetu napadnou mimozemšťani požírající LED zdroje světla. Nepravděpodobné.
  12. A hlavně bych si našel někoho s platební kartou a vzal bych to v číně - zbytečné živit překupníky co to tam stejně kupují.
  13. Já to jeden čas řešil tak, že jsem měl mp3 v telefonu a měl v něm nějakou aplikaci na přehrávání. Fungovalo to docela dobře - když se telefon připojil k bluetooth tak to začalo hrát a při odpojení se to pauzlo. Ale stejně, je to sra-í navíc. Zlaté mp3 cd ze starých časů.
  14. To je pravda. Nenapsal jsem to přesně. Falshdisk občas začne hrát od začátku a občas jen od začátku posledního tracku. Ale výsledek je bohužel nepoužitelnost. Ve starém autě jsem měl CD přehrávač a jedno mp3 cd jsem tam točil snad několik let. Když srovnám Scalu a mého milovaného Roomstera tak tady je všechno horší. Radio mě ser-, dvouválcovy režim mě ser-, chyby elektroniky jako problémy s sos tlačítkem mě rer-u ... to je život se škodovkou.
  15. Já jsem přehrávání z flashdisku vzdal, když jsem zjistil, že rádio zapomíná kde skončilo a začne hrát od začátku. To je fakt super funkce, když máte plný flashdisk písniček, ale chcete poslouchat stále těch pár na začátku. Další absurdita germánské škodovky.
×
×
  • Vytvořit nový...