Přejít na obsah

fri@fri.cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fri@fri.cz

  1. Přiřazování jmen i při příchozím hovoru funguje a u jednoho kontaktu se ukazuje i fotka. Nemohu přijít na to, proč to není i u dalších kontaktů s fotkou.
  2. Mám od 1. září MR21 panel Columbus a zatím celkem vše funguje, jen 2x pípal nezapnutá pás, po opětovném nastartování v pořádku.
  3. Nevím jestli Infotainment Columbus má tolik jiný SW a mám to i strach napsat, ale u OIV MR 21 zatím po třech měsících vše funduje tak jak má.
  4. fri@fri.cz

    Mytí auta

    Pročítal jsem hodně předešlých příspěvků o mytí a nikdo neuváděl, že nové auto by se nemělo první rok voskovat a leštit. Dříve se uvádělo, že nový lak vytvrdne až po roce. Možná to pro nové metalické laky už neplatí, ale raději to opět dodržím.
  5. fri@fri.cz

    Onboard kamera

    U O IV mám USB u zrcátka a tak bez problému. U předešlé OIII jsem to vyřešil tak, že jsem si našel v pojistkové skříňce místo, kde nebyla z výroby pojistka a zdířka byla pod napětím jen při zapnutém zapalování, do zdířky jsem zastrčil kablík a přes externí pojistku připojil napaječ dodaný s kamerkou. Kablík jde zastrčit pod čalounění okolo čelního okna. Mínus "-" se připojí pod nějaký vhodný šroubek.
  6. Zkoušel jsem a je funkční, zkoušeno na mobilu. Před měsícem jsem se nemohl asi týden připojit a pomohlo vymazání paměti v telefonu.
  7. Namontoval jsem ochranou lištu ocelovou a vypadá pěkně. Nyní mám ještě objednanou podložku pod RZ s chromovým rámečkem. Barva je modrá Lava.
  8. Omlouvám se, včera jsem ve své Octavii také teplotu oleje nenašel. Popletl jsem to se služební Fabii.
  9. V nastavení se musí zaškrtnout teplota oleje a potom se zobrazuje. ( OIV 2,0 TDI- MR21)
  10. Pří nastavení nahoru to je celkem v pohodě. Nyní, kdy se začíná ráno topit to je naopak docela příjemné.
×
×
  • Vytvořit nový...