Přejít na obsah

bajdik1...

Uživatel
  • Počet příspěvků

    494
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    312063218

Návštěvy profilu

1 475 zobrazení profilu

Oznámení bajdik1...

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj vsem, Chtel bych se zeptat, zda BCM jednotka 6R7937087H umi coming/leaving funkci. Mam fabii 2011, elegance. Dale se chci zeptat, aktivoval jsem si na stejne jednotce funkci save lock (uzamkne auto po dosazeni rychlosti 15km/h). Auto se automaticky zamkne, ale po zastaveni je auto uzamcene i po vytazeni klicku ze zapalovani. Coz si myslim, ze je spatne. Ale i funkce odemceni auta po vytazeni klicku je aktivovana. Navic kufr zustava uzamceny i po vystoupeni z auta. Z minule fabie mam jine zkusenosti. Tam se dvere odemkly po vytazeni klicku ze zapalovani. Diky za postrehy..
  2. LucasCZE - chapu, i tak diky za uchovani nadeje, ze by to fungovat mohlo :-)
  3. Jasne, tomuhle rozumim. Ptal jsem se na neco jineho. Ptal jsem se proc to nefunguje me i presto, ze mam dokodovanou funkci CH, LH..
  4. Jak to myslis, ze tam nic spatne neni? Asi neco spatne bude, kdyz to nefunguje.. Omlouvam se, ze se tak ptam, ale moc se v tom nevyznam.. Diky
  5. A nedokazes odhadnout, co by mohlo byt spatne? Co se mysli tim, ze sviti budiky??
  6. LucasCZE - predne, diky moc za reakci Dneska rano jsem zkousel nechat vypinac dat do polohy potkavacek, ale kdyz vytahnu klicek, tak zustanou svitit budiky + pri otevreni dveri se rozhouka signalizace upozornujici na zapnute svetla. Jak to ma spravne vypadat? Necham proste a jednoduse svitit svetla, vytahnu klicek, vylezu z auta, zamknu => svetla sviti nejaky cas a nasledne se zhasnou a zhasne i pristrojovka? A pro leaving home odemknu a rozsviti se potkavacky + budiky? Nejak z toho nejsem moudry.. Diky moc..
  7. Ahoj vsem, rad bych se zeptal. Mam Fabii II, r.v. 2011 ve vybave elegance. Zkousel jsem nakodovat CH, LH funkci tak, ze jsem nastavil 1 u obou parametru. Kodovani se zapsalo, ale ani tak nejsem schopen aktivovat CH, LH funkce. Podotykam, ze nemam svetelny senzor a tudiz ani polohu AUTO u prepinace. Mam veliky maxidot, ale fukci svetel tam take nemohu najit. Poradi nekdo? Diky moc Pavel
  8. Ahojda vsem,tak se take pripojuji s pribehem o blikajici pristrojove desce .. moje problemy zacaly uz ani nevim kdy .. vse zacalo rozsvicenim bagu .. nejdrive jen na chvilinku,ale po nejake dobe nezhasl a svitil porad .. jiz nekolikrat zminovany svazek byl vyveseny a odmotany .. auto jsem tedy odvezl k mechanikovi do Usti nad Labem .. sam jsem z Pardubic .. mechanik se na auto podival a kdyz me ho predaval,rikal,ze se svazek nebyl nijak poskozen,ale ze par "prutu" vymenil,prepajel a celkove vse kolem vycistil .. po dobu cesty z Usti do Pce bylo vse v poradku .. asi dva dny auto sekalo dobrotu,ale pak se vse vratilo do starych koleji .. v te dobe se zacali pridavat i blikajici kontrolky mazani,serva,nefungujici otackome,nekdy rychlomer .. znamy me poradil,ze muze byt chyba v pristrojove desce .. rekl jsem OK .. sehnal jsem jinou pristrojovku ,vymenil .. prekodoval a opet par dni klidu a spokojenosti s pocitem,ze bude po probolemu .. chyba lavky .. ted se ma situace ma tak,ze za cestu do prace coz je tak 7 minut jizdy se tak 3 x restartuje palubka .. nuluji se hodiny,denni km,blika kontrolka serva a nevim,co jeste vsechno .. jen jednou se mi stalo,ze jsem auto nenastartoval .. nekdy se ten restart udela pri zavreni dveri ( bouchnuti ) nebo pri otevreni centralu ze dveri ... v aute je dodelany central .. ale je to central originalni .. vcetne originalniho stahovani okynek .. nechci zase "vyhazovat" penize nekomu za neco u ceho nebudu mit alepson realny vysledek .. :-( bohuzel jediny mechanik je tan pan z Usti a to je pro me uz celkem z ruky .. :-( dokazete nedko poradi .. at uz s resenim meho problemu nebo s nejakym sikovnym mechanikem v okoli Pardubic .. ?? diky moc vsem za rady .. nebot uz jsem vazne,ale vazne zoufaly .. :-( Pavel ..
  9. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    TO Farnell : ja jsem se letos na zimu take vybavil .. ;-) poridil jsem si THERMO obleceni od Rogelli + BBB .. bunda - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...i-mezzoldo.html elastaky - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...indprotect.html navleky - http://www.global-sport.cz/cyklo/obleceni/...heavy-duty.html ted jsem jezdil i v - tepltach a jako co se tyce tela tak v poradku,ale na nohy me je zima i pres navleky ... kazdy trpime asi na jinou cast .. kamos zase na ruce ..
  10. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    ahojda klucii,tak jsem zde po delsi odmlce .. posilam par fotek jak z terenu tak z Krale Sumavy,ktere jsem nasel na netu .. jedna je z Simanova - mozna nekdo vi .. neskutecna stena .. dalsi je z cile .. a dalsi z vyjizdky kolem Pardubic na biku .. P.S. bohuzel mam s jezdenim na nejakou dobu utrum .. mysleno na nejake kvalitnejsi urovni ..
  11. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    diky ... byl to opravu muj prvni zavod a vlastne i prvni takova porce kilometru .. vyjizdelo se z Klatov a hned se najelo do kopcu .. kdo Krale zna,tak mu jiste budou kopce jako Simanov ! ,nebo vyjezd do Velhartic,Kasperskych Hor ci kolem Kochanova neco rikat .. je to krasna krajina .. skoda,ze se pocasi nevyvedlo .. i kdyz jak se to vezme .. na startu a vlastne az na nejaky 90 km prselo a byla neprijemna zima .. pak se to protrhalo a bylo to fajn .. ted nejake postrehy ze samotneho zavodu .. startoval jsem az ze sameho chvostu takze jsem se musel prokousavat .. priste se budu snazit nasoukat nekam dopredu .. cim blize startu tim lepe .. je zajimave,ze v kopcich me to celkem slo a kupodivu i bavilo .. ale na rovince me vetsinou ty,ktere jsem sjel v kopci predjeli ... bavil jsem se o tom s kamosem a on rikal,ze neumim drzet tempo s nejakou silnejsi skupinkou,vyuzivat baliku a podobne .. a asi na tom neco bude .. nebot pak asi poslednich 20 km se jelo uz relativne po rovince,chytl jsem se skupinky,schoval jsem se skoro vzadu a tempo v pohode a clovek si i odpocine .. o Lancovi se dokonce rikalo,ze dokazal pri rovinatych etapach na Tour regenerovat .. po dojezdu do cile neuveritelna euforie .. mel jsem radost same ze sebe ,vysledek me vubec nezajimal .. je to super pocit a kazdemu bych ho pral .. nohy me pri zavode bolely,ale to je normalni .. cucal jsem kazdou hodinu gely a je dulezite hodne pit .. z tech gelu mi pak nebylo dvakrat nejlepe a cesta autem do Pce nebyla vubec prijemna .. jedine,co me nastvalo je to,ze jsem si privezl nejakou nemoc .. asi jsem nastydl .. preci jen se to cele jelo pri teplote kolem 10 stupnu .. celkove vzato super zavod a pristi rok jedu zase .. mozna zkusim 200 Km .. a take bych pristi rok rad jel nejaky bike maraton .. mozna Manitou Zelezne Hory ..
  12. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    tak jsem absolvoval krale SUmavy ... :-) nakonec jsem jel trasu 150 km .. cas 5 hodin 55 minut - umisteni 366 z cca 760 ucastniku .. :-) byl to boj,ale nakonec jsem zvitezil , ty kopce jsou od startu do cile !!! .. casem sem hodim nejake foto .. P.S. zatim jsem se nikde nenasel ..
  13. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    jj .. je to SIGMA ONYX EASY .... cena super .. od znameho za 990 CZK .. a spokojenost maximalni .. tento mesic jdu jeste ne vykonnostni testy a podle toho se pak nastavi tepovky a podobne .. vypada dobre a muzu vrele doporucit ..
  14. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    tak kuciiiii,vikend byl super ..... sobota - vyjizdka s partou kolem Chrudimi .. castecne po trati Manitoua Zelezne Hory .. cca 60 km .. a nedele byla cela venovana silnicce - opet pojizdeni v okoli Sece .. krasne kopce .. v nedeli cca 120 km .. a bylo vaaaaazne krasne .. P.S. Kral Sumavy se blizi,nechysta se nekdo tady z fora .. ?? prikladam par fotek z vikendu ..
  15. bajdik1...

    Kto tu je bajker

    take udelam par snimecku,chystame se do Toulovcovek zitra .. a v nedelu na silnicku ..
×
×
  • Vytvořit nový...