Přejít na obsah

FrantaMohyla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení FrantaMohyla

Nováček

Nováček (1/14)

9

Popularita

  1. Připojuji se taky se svou zkušeností s tímto motorem. Haťapku jsem koupil s nájezdem cca 276t km. Nyní máme spolu najeto asi 1700 km. Potřebuje pravidelně před každou cestou dolít vodu, a hlavně žere olej (dostává se do vody). Údajně je prasklá hlava válců, a po zjištění mechaniků jsou ulomené šrouby držící těsnění. Navíc při zahřátí dost kouří, hlavně při akceleraci. Pozítří jedeme do servisu kvůli výměně motoru, takže snad bude vše OK. Poznámka na okraj: Haťapka je vyrobena 16. 8. 2002.
  2. tak výměna oleje mně taky čeká. Hodí se do motoru 1,0 MPI/37 kW olej 15W40?
  3. Tak té mojí říkám "Junior", a když opravdu předvede perfektní výkon, tak "slečna"
  4. Taky připojuji fotku svého vozu. Snad neurazí "chudobka" Junior 1,0 MPI. Jde o vůz vyrobený v roce 2002. Omlouvám se za kvalitu fotky, je to focené mobilem
  5. dobrý nápad dát sem tu kartičku s popisem pojistek. Jak to mám ale u Fabie I Junior? Pojistky jsou na levém boku od volantu. A ještě jedna věc: slyšel jsem, že přední stěrače a zadní stěrač mají vlastní pojistky. Číslo a sílu pojistky zadního stěrače znám,jde o pojistku 32 a má 10A, ale kde ji mám hledat? V interiéru pod volantem jsou jen pojistky od čísla 39. Rád bych dořešil problém nefunkčnosti zadního stěrače, a pravděpodobně to bude dáno špatnou pojistkou. Díky všem za rady.
  6. Zdravím, mám dotaz: vlastním Fabia I Junior, ročník 2002 (konkrétně únor) s motorem 1,0 MPI. Lze na tento vůz namontovat přední mlhovky? V nárazníku je to přizpůsobeno, ale jak na tom bude elektroinstalace? Utáhne to? Díky všem za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...