Přejít na obsah

#Monkey

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení #Monkey

  1. Já jsem to reklamoval na S3 2018 už dvakrát, vždy v jiném servisu. Poprvé před rokem v 7500 km a prý v obou zrcátkách něco vyměnili. Po několika měsících to začalo dělat znova a postupně se to zhoršilo zase do stejného stavu. Teď cca ve 20 000 km jsem znova reklamoval levé zrcátko, protože už to dělalo stejné zvuky jako předtím. Tentokrát mi to v jiném servisu jenom promazali, protože tam prostě prý chybělo to mazivo. Teoreticky prý v prvním servisu použili něco horšího na promazání a teď to možná vydrží delší dobu. :-) Výměna údajně nic nevyřeší, protože neexistuje žádný lepší díl. Takže to vypadá, že to asi prostě budu muset nechat pravidelně mazat. Dost mě to štve, předtím jsem měl mnohem levnější Mazdu 3 2017 a tam sklápění zrcátek 3 roky a 50000 km fungovalo naprosto krásně.
  2. Jo, zkusit to znova :-D Pokud se to smazání účtu a následný pokus o další registraci udělá moc rychle, tak to nefunguje... Taky jsem s tím měl problémy, ale když člověk chvilku počká, tak se to vzpamatuje.
  3. Chyba není v iOS, chyba je v té aplikaci, protože je prostě jebnutá. Mně to začalo po poslední aktualizaci psát stejnou chybu, tj. že vozidlo nepodporuje Smartlink+.
  4. Já mám verzi 3.7, ale vůbec mi nefunguje, jednou mi napsala, že prý nemám smartlink a od té doby už přes CarPlay jenom problikne a nic nedělá. Předchozí verze mi jednou fungovala a po druhé mi napsala, že nemám kompatibilní telefon (Iphone XS). Za mě velmi neuspokojivá aplikace, která je plná chyb. :-)
  5. Kdyby někoho zajímalo dodělání originální parkovací kamery do Superbu L&K 2018 v autorizovaném servisu, tak mě to stálo cca 11 500 Kč.
  6. Pokud by toto téma ještě někoho zajímalo, tak potvrzuju, že stačí volant pouze vyměnit a pádla budou fungovat. Vyměnil jsem multifunkční, nevyhřívaný, bez řazení DSG za multifunkční, nevyhřívaný, s řazením DSG. Volant jsem použil: 3V0419091S Výměna v autorizovaném servisu byla bez problémů a stálo to 564 Kč. Celkově mě to tedy vyšlo na cca 5000 Kč. Auto: Superb L&K 2018 206 kw
  7. Mně to vychází naprosto jednoznačně nejlépe u Kooperativy (Česká spořitelna), mám tam ještě dva další produkty, tak to udělalo asi nějakou slevu. Teď mi to sice zdražili, ale pořád mi to tam vychází nejlépe. Platím cca 18 500 Kč ročně. V ČSOB mi to vycházelo okolo 25 000 Kč, i když je to moje hlavní banka a mám tam nejvíce produktů. U Allianz mi vycházel nějaký šílený nesmysl. :-) Bonusy mám jenom za 5 let. POV 100/100, HAV 5000 Kč/5% Superb 2018 L&K 206 Kw
×
×
  • Vytvořit nový...