Přejít na obsah

kvasimodo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kvasimodo

  1. Stáhni si patch sw na SD a nainstaluj, tam jsou všechny SWAP včetně SWAPu pro performance monitoring. A jestli máš vše přes diagnostiku dobře nastaveno, tak by Ti to mělo chodit! Alespoň já jsem to takto rozchodil. Patch sw + jsem to nastavil přes OBDeleven. A jestli ti odemkne někdo kdo dělá chip tunning i u toho výkon, tak ti to bude ukazovat hodnoty tak jak má. A né jak Ti psal roubic, že to ukazuje pouze původní hodnoty! Jak vidíš na mé fotce, tak vidíš, že mi to ukazuje přes 169kw, což jsou max sériové hodnoty které mi to ukazovalo před odblokováním.
  2. Není potřeba nic kupovat, stáhni si software na SD a nainstaluj. Poslední verze je 1433
  3. Já mám na mé před FL : předek 1.5 cm a zadek 2.5 cm
  4. Borec na jednotky! Doporučuji, je šikovnej.Pokecá, vymontuje, namontuje, vysvětlí. Nám nešel zvuk z jednotky, jen občas. Hned věděl co to bude za problém , a do druhého dne byla jednotka ready.Byl jse tam před rokem, tak snad to ještě dělá!!! Tel : Ladislav +420 777 220 566 ( Praha)
  5. Zkus naformátova 64GB SD místo Fat32 na ExFat! Já 64GB formátoval rovnou na ExFat a aktualizace proběhla super!
  6. Možná je problém Ericu, že jsi 64GB kartu formatoval na Fat32! Nekde jsem četl, že 32GB formátovat na Fat32, ale 64GB už formátovat na ExFat! Já jsem 64GB naformátoval rovnou na ExFat a při aktualizaci nebyl žádný problém!
  7. Ahoj ,tak ja toto mam presne u me O3 ale pred FL . Delal jsem to pres OBDeleven v aplikacich . Ted jsem tam pro zajimavost zadal tu tvoji FL ,a v aplikacich na FL to tuto moznost ale vubec nenabizi . Ani jen US sviceni bez moznosti ovladani z radia . U pred FL jsou obe varianty mozne ,jak s ovladanim tak i bez ovladani . Tak to vypada , ze na pred FL to asi nelze ( alespon pomoci OBDeleven zatim ne !!!)
  8. To netusim , ja jsem v radiu take dal skin 3 ( jako ma Superb ) a v poho se mi to zmenilo . Ale ja mam pred FL , a nahrany sw s patchem ! Ale nedelal jsem to v M.I.B jako ty ,ale primo v menu radia pro zmenu skin pridrzenim tlacitka cca 10s . Neco jako ty kdyz chces vyvolat green menu , ale nelezl jsem do M.I.B ale do nastaveni skin co tam mam . Ale je tam tento skim mozna diky patch sw . Ale jelikoz mas uz bootloop ,tak nevim zda Ti jeste nekdo bude schopen pomoci ! Drzim palce , a pak uz jedine Skoda servis a tam snad nejak uz prehraji sw .
  9. Ahoj, řešil tady někdo už na RS 2.0 TSI odemčení max rychlosti. Zkoušel jsem teď max rychlost v Německu, a v 260km/h konec. Do 260km/h to šlo dobře, tak chci info jestli tady někdo už odstraňovat u své Ovce omezovač max rychlosti, a popřípadě kolik to stojí?
  10. Já jsem to řešil z 0318 instalací sw 1433 s patchem. Tímto způsobem byli rovnou povolené všechny SWDL včetně toho pro SportHMI a pak jsem jen přes OBDeleven aktivoval zmiňované SportHMI a po restartu rádia mi už naběhlo Performance Monitoryng !
  11. Ja take kdyz vymazu chybu B201A ,tak mi to napise ze je vse OK. Ale kdyz vypnu motor a opet nastartuji a dam nanovo kontrolu pres obdeleven, tak mi to znovu vyhodi chybu u sw radia . Ale uz to neresim jelikoz to radio nijak neomezuje a vse funguje dobre ! Funguje mi na Columbusu super po nakodovani i performance monitor.
  12. Ano , ja mam toto aktivni na me O3 2016 a vse mi funguje vcetne ovladani z radia . Mam nakodovano pres OBDeleven
  13. Klucí, je toto závada na levé a nebo pravé vzpěře? A je po výměně vzpěry nutné něco nastavovat v diagnostice?
  14. Máte někdo zkušenost s drouhovýrobou těchto elektronických vzpěr? Koukal jsem, že je u druhovýroby cena cca 4500,- až 5900,-Kč.Ty za 5900,- jsou od nějakého NTY výrobce.
×
×
  • Vytvořit nový...