Přejít na obsah

rosectom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení rosectom

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. rosectom

    Závady

    Ahoj všichni, já teda hlásím, že mi na Rapidu SB MR2019 odešla jedna svíčka v 50 000 km. Autu najednou strašně kolísaly otáčky, z motoru jsem měl pocit, že se v autě tak mele, že z něj asi vyskočí. Dovezli jsme do Škoda servisu a oprava byla pár tisíc, tuším že to bylo kolem 3000 - 3500,- . Teď mi začala svítit žlutá kontrolka motoru a auto píše závada start/stop, tak uvidíme co to bude, každopádně nepociťuju, že by se na jízdě cokoliv projevilo. Pokud jste se s tím už setkali tak dejte vědět, co by to mohlo být.
  2. Hmm, tak já ty světla zkusím sehnat a mám tu blízko jednoho známého, co by to mohl zvládnout nakódovat. Kdyžtak zkusím přes ferdu25, jestli by měl chuť se do toho pustit. Ty světla můžu kdyžtak vždycky prodat :) Tak díky moc!!
  3. Tak jsem na to koukal a mám tam jen nálepku 2Q0937089A. Tak nevím, jestli koupit nebo ne. Nedokázal by někdo zjistit, jestli s tím ty světla budou fungovat?
  4. Tak přesně na tu jednotku se 3 velkýma konektorama jsem koukal, a fotil ale vyfotil jsem jen nějaký štítek kde začíná kód 2Q0.. Zítra za světla vyjedu s autem ven a kouknu tak pořádně s nějakým tím zrcátkem. Jinak ve velkým TP mám jen datum první registrace vozidla 10.9.2018 a pak datum schválení technické způsobilosti 30.8.2018, takže? :D Přijdu si trochu jako blbec :D Jinak jsem ještě trochu pohledal na webu a zjistil jsem, že by se teoreticky z 10. znaku VINka dal zjistit modelový rok. Přikládám obrázek. No jsem si 100% jistý, že 1989 to není, takže by to teoreticky mohlo být MR2019. Jinak je to výbava Style. No zkusím zítra mrknout na to BCM, spíš teda pro zajímavost a zkusím sehnat ty světla, pokud budou za nějakou rozumnou cenu a uvidíme. Každopádně, hrozně moc děkuju za rychlou odpověď.
  5. Zdravím všechny, kdo se pustil do výměny světel. Mám Rapid Spaceback z 09/2018, takže předpokládám, že pokud to správně chápu tak je to MR2018 (ale nějaký VIN dekodér mi napsal MR2019, jiný zase "Production year 2017" tak netuším :D). Mám chuť si na něj nainstalovat světla s LED páskem (bixenony, pokud jsem dobře pochopil ze všech příspěvků), ale nevím jak moc složité bude tam ty světla nainstalovat. Co se týká manuální výměny světla kus za kus, tak s tím nebude problém, jen nevím jak to bude fungovat s elektronikou. Snažil jsem se vygooglit co je ta BCM jednotka a kde zjistím jaký typ mám, ale nikde jsem to nenašel, mohli byste mi poradit, kde tuhle informaci zjistím? Zároveň, auto je do 2023 v záruce, zajímal by mě Váš názor jestli má cenu to měnit, nebo třeba počkat, až doběhne záruka? Jen pro info, teď mám světla s denním svícením přímo v nich nad blinkrem, viz foto. Všem díky předem za odpovědi. Nikdy jsem takovýhle věci neřešil, tak se úplně dobře nevyznám.
×
×
  • Vytvořit nový...