Přejít na obsah

Cofi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Cofi

  1. Zrovna o kufr mi jde nejvíc. Tam to originál světýlko svítí fakt mizerně :-( Dnes je na Ali akce, tak objednám ten kit na celé auto a uvidí se. ODKAZ @wirer Ve tvém podání může F3 mít i vířivku a heliport :-)
  2. @TOMUS O LED "panelech" jsem nepřemýšlel, i vzhledem k tomu, že snad všichni ostatní mění jen žárovky a jsou v pohodě. Přijde mi to i jako nečistší a většinou nejjednodušší řešení. @wirer Já, že v Car scanneru jsou pod Light Adaptation nějaké možnosti i na světla v interiéru, minimálně mě to tam nabízí myslím osvětlení pro nohy (což teda Fabie nemá) a Glove box. Tak jsem myslel, že by to někde pošťourat mohlo jít. Škoda. Zkusím asi objednat ten kit na celé auto a uvidím. Ty necelé 300kč není zase tak hrozné.
  3. Zpět se vrátím k otázce, problikávání otevřeného kufru na MFD. Jak píše @brrrrm tak při rozsvícení interiérového světla se to děje ve 100% situacích. Světlo do kastlíku bylo objednané z jiného zdroj (ten co uvádí @brrrrm) a na výše uvedený problém nemá vliv :-( Mám tím pádem momentálně ze dvou zdrojů (oboje Ali) dva páry světýlek. Přihrádka před spolujezdcem a kufr (oboje je stejné světlo). Ať vyměňuji jak vyměňuji tak pokud vyměním světlo v kufru za LED tak vždy začnu dostávat ono oznámení. Je nějaké jiné řešení než kompletně výměna všech int. světel za LED? Není možné nějak nakódovat? Ideálně přes Car Scanner. PS: zvláštní, že na druhé Fabii (jen krátká a o dva roky starší) co máme doma je vše ok EDIT: Nebral někdo třeba tohle? Že bych to vyřešil jedním nákupem :-) https://www.aliexpress.com/item/4000706770574.html
  4. Chce to klid. :-) Aplikaci jsem si nakonec koupil. Je to jednoduší než se zabývat tím jak to obejít ;-)
  5. Díky @brrrrm a @wirer. Objednal jsem ještě světlo do kastlíku, protože je stejné jako v kufru. Zkusím nejdřív vyměnit kufr a uvidím jak se chová. Každopádně plán je předělat všechny int.světla na LED.
  6. Zatím jsem vyměnil za LED jen světlo v kufru. Nicméně od té doby se mi děje zvláštní věc. Když za jízdy otevřu odkládací přihrádku před spolujezdcem tak mi na MFD vyskočí, že mám otevřený kufr. :-D Jak přihrádku zavřu upozornění zmizí. Děje se to naprosto náhodně. Třeba jednou ze 3-4 otevření. Nesetkal se s tím někdo?
  7. Cofi

    LED osvětlení RZ

    Vyměněno na druhém autě za "levnější" :-) originál Škoda. Přes Caristu vypnutá kontrola žárovek SPZ. Práce cca na 5 minut. Auto z roku 2014, ale s tím jak rodiče jezdí a auto stojí v garáži tak dveře bez koroze.
  8. @brrrrm Pravdu máš. Auto je polovina 2014 dokonce. Nějak jsem to spletl.
  9. Díky @wirer. V 819 je právě pouze MirrorLink. Předchůdce celého Smartlink řešení pod kterým je CarPlay, AndroidAuto a MirrorLink byl právě jen a pouze MirrorLink.
  10. Pročetl jsem celé vlákno, ale radši se ještě ujistím. Na druhém autě (Fabia III rok 2016 Style) máme Bolero s bluetooth a MirroLink ve verzi 5Q0035819. S touto verzí rádia máme nejspíš smůlu jelikož chybí ten videochip je to tak?
  11. Tak to jsem v pytli. Ruštinou nevládnu. :-( Je tu někdo kde je na tom ruském fóru registrovaný a dokázal by požádat za mě? Napsat recenzi na store a pořídit screenshot problém nebude! Předem děkuji!
  12. @sk0d@ Je nějaký systém jak aplikaci "vyléčit". Kódování dovolí jen 3 úpravy a pak je nutný nákup. Nebo je jediná cesta přes ty propagační kódy jak je psáno na první stránce? Jinak aplikace funguje perfektně!
  13. Já si nejsem jistý jestli nějaký jiný typ skla existuje. Ale vzhledem k tomu, že mám 1.0 tak už možná to akustické mám. (podle předchozí strany)Vzhledem k tomu, že mám max výbavu tak bych tam měl mít asi i "max" sklo předpokládám. :-) Každopádně nevím jak se na tebe v AS budou tvářit. Mě rovnou řekli, že to musí vyměnit přesně podle VIN podle toho co tam má být. Jinak by to nešlo z pojistky. Každopádně až budu u auta můžu ještě mrknout jestli tam nenajdu ten rok.
  14. Dnes jsem si vyzvedl auto z AS. Vyměněno na pojistku. Přidávám fakturu kvůli ceně.
  15. Dnes jsem předal auto do AS a zítra má být hotové. Tak můžu dát vědět. Taky jsem v neděli dostal kámen :-( Krytí jde z havarijní kde mám sice 5% spoluúčast, ale skla jsou bez spoluúčasti.
  16. Čínský kryt co uváděl @wirer je na autě. Je to fakt easy :-) Díky za rady.
  17. @ski1961 Sakra :-) Proto jsem se ptal jestli třeba někomu z ještě funkčního odkazu nepřišel. Že bych to riziko alespoň minimalizoval. Po pravdě teda nevím na svém autě co bych ještě dozapínal :-). Mám tam snad vše a pár věcí šlo přes Caristu. Spíš bych chtěl dělat radost otci. Který má sice také Style, ale 2015, a tam už by se toho dalo více. Např Corner který nemá a přes Caristu mu to zapnout bohužel nejde :-/
  18. Nekupoval někdo v poslední době na Ali kabel, který by byl 100% funkční na Fabia III MR2018? Našel jsem třeba tenhle KABEL ? Bude funkční?
  19. Čína uváděná @wirer dnes dorazila poštou. Uvidím kdy se dostanu k namontování. Chápu to tak, že vše pasuje a není nutné nic nějak extra upravovat. Objednal jsem to rovnou i se všemi potřebnými šroubky atd. Dohromady asi 450,- ;-)
  20. Kryt který dával @wirer se mě osobně zamlouvá nejvíc a nejspíš touhle cestou také půjdu. Spíš hledám jestli není nějaká "správnější" cesta. Podle čísla dílu 6R0 825 237 D co mě vyjeli podle VIN z ETKA najdu na skoda-dily něco co sice jako kryt vypadá, ale vůbec se mě nelíbí :-) Spíš takový polokryt. Nesedí ani podle obrázku z ETKA. Což mě zamotalo hlavu ještě víc. Můžu samozřejmě díl koupit ve Škodě kde mě ho za cca 1500,- nabízejí. KRYT co dával @wirer objednám a uvidíme. Za 300,- to za to stojí :-)
  21. Rád bych se ujistil a poradil. Chtěl bych na svoji Fabia dát kryt pod motor jelikož tam není. Nicméně jsem se dostal do situace, že nevím který. Na Škoda eshopu je Kryt u kterého je psané, že pasuje na 2014+. Nicméně podle čísla dílu a nakonec i ověření ve škoda, je tenhle kryt až pro FL takže auta vyrobená cca od půlky 2018. Moje Fabie je sice MR 2018 ale vyrobená září 2017. Otázkou je co tam teda napasovat? A ještě údajně některé levné kryty jsou jen kryty a některé mají i tlumící funkci. Co je na tom pravdy nevím. Mám Fabie 3 combi Style+.
  22. Dnes zakoupený adaptér na Alze (už jsem psal do vedlejšího vlákna) a Carista. Vše funkční. Děkuji sk0d@, že si dal práci a popsal postup rozchození krok za krokem. Měl bych jen jednu poznámku. Sice je občas první post aktualizovaný, ale nebylo by špatné ho aktualizovat vždy novou verzí Caristy a nebo i třeba nějakým novým postupem. Prokousat se skoro 90 stránkami dá docela zabrat :-) Teď už bych jen potřeboval bližší vysvětlivky k některým funkcím. Ač jsem EN schopný a počítače mě živý tak u některých věcí si na svém autě nejsem úplně jistý co by měli dělat.
  23. Přidám potvrzení, adaptér z Alzy co dával odkaz Lion_K funguje spolehlivě. Výpis z ELM327 Identifier přesně stejný jako v prvním postu od sk0d@.
×
×
  • Vytvořit nový...