Přejít na obsah

Pavel56

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pavel56

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Pavel56

    Jaké disky

    Tak se taky přidám :)
  2. Pavel56

    Letní pneumatiky

    Díky - zavolám jim tam, ať nematou ostatní. A já se podívám, jak je mám dotažené.
  3. Pavel56

    Letní pneumatiky

    Já měnil na letní 30.3. a technik, po mém dotazu, řekl, že 125 Nm
  4. stejný problém s odlupováním na kličkách dveří jsem měl u předcházejícího vozu (Mitsubischi ASX) - nebyl problém - v rámci záruky vyměnili bez řečí :-)
  5. Ahoj, díky fóru jsem zaregistroval tento problém. Tak jsem si auto kupované v 3/2020 prohlédl o 4 měsíce později - mělo stejný humus z listí. A to ještě nebyl podzim. Mám i přední zástěrky, tak jsem se zhrozil. Ale plast jsem po povolení dvou šroubků torx opatrně odklopil i se zástěrkou a prostor vyčistil. Protože opravdu listí padá shora do těch kapes na stranách - až když "přeskočí" tu první hranu pod stěrači a je v prostoru před druhou hranou s nasazenou dutinkou, šel jsem do nasazení dutinky i na první hranu. Stejně ta origo dutinka zabraňuje vlétávání listí do motorového prostoru - tak proč si ji neposadit výše :) To gumové těsnění se dá lehce najít na vrakovišti (skoro každé auto má podobné dutinky v motorovém prostoru). Po dvou měsících jsem zkontroloval - kapsa byla čistá - resp., nebylo žádné listí - drobný humus tam asi bude vždy :( Protože není zima, tak zatím neregistruji nedostatek tepla, či proudění vzduchu směrem ke stěračům. Pokud bude v zimě problém, těsnění sundám a nasadím na jaře. Nebo to bude mít nějaký jiný vliv? Přikládám foto.
  6. Taky zdravím. Mám Karoq a taky mi to ruší na zcela stejných místech některé stanice. Pokud odstraním zakoupenou kameru v zrcátku (přední i zadní), rušení přestane. Nepomůže pouhé odpojení kamery. Musí být úplně vypnutá a vybitá. V servise si nevěděli rady, tak jsem zatím sám vypátral: - půjčil jsem si od kolegy stejný typ kamery (Lamax 7) - rušení bylo taky - v jeho autě byl ale příjem OK - dotaz na jiného kolegu - prý je zde vliv intenference vln, které jsou z antény a z kabelů kamery - mělo by pomoci táhnout kabel k zadní kameře jinudy, než je kabel od antény k rádiu Tak se zastavím v servisu, který mi jak prodával Karoq, tak i budoval kameru. Uvidím jejich reakci.
×
×
  • Vytvořit nový...