Přejít na obsah

Scorpias

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Scorpias

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Čabas bombardéři. Kupil jsem si supa 2019 a chtel jsem si dokodovat zavreni oken pri dešti, ale nešlo mi to. Pak jsem se dočetl, ze to je z bezpecnostnich důvodu. Lze to nejak obejít, nebo to fakt bloknul vyrobce?
  2. Čabas bombarďáci. Jde nějak udělat aby při zařazení zpátečky blikali výstražné? Zkoušel jsem to najít ale podařilo se mi jen to že svítí což neci.
  3. Chyba byla ve mně. Byl jsem nenazrany a chtel jsem aby to svitilo více. A ve chvili kdy se da hodnota od 5 do 10ti tak to obcas problikava a nad 10 uz zustava svitit. Takze jste měli pravdu o cemz jsem teda nepochyboval, jen jsem nevedel kde je ta chyba.
  4. Takhle jsem to prave dělal a zustava to svítit. nechápu proc
  5. Nazdatek kódovači. Dokazal by mi nekdo poradit jak nakodovat blikani treti brzdovky současně s výstražnými tak aby mi nezustala svítit. Za funkcni navod klidne zaplatim. Klidne přes SZ
  6. Zdar kódovači, bombarďáci. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem ženě superba 2 L&k 6/2014. Bylo by možné aktivovat nějakým způsobem alarm kódováním jako je to u F3? A druhá věc. V kaslíku pod opěrkou je jakási zasuvka ke který je prechodka na usb, ale nic nedělá jestli se dá zprovoznit. Děkuji.
  7. A servisní poloha mi funguje páčkou po vypnutí palubní desky, ale nesmí byt otevřené dveře coz jsem nevěděl a myslel jsem že jsem udělal někde chybu v kódování.
  8. to mám, jen se mi tam neobjevila ta možnost servisni polohy. Ale jak zminil Wirer asi to to moje neumí. Ale díky za tip.
  9. ahoj. Mam F3 8/15 a pri nakodování stěračů aby dojeli do home pozice i po vypnutí klíčku mi nejdou dat do servisni polohy přes páčku. Nakódoval jsem si servisni polohu v radiu, ale tam se mi ta možnost neobjevila. Mohl by někdo poradit prosím. Díky Postup 09 central ele Adaptace 10 Windshieldwiper menuesteuerung frontwischer na activ A druhá věc. Při nastavování pohasnutí spz při otevření pátých dveří nemám položku Heckdeckeloffen ale geslosen dá se to nastavit nějak jinak. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...