Přejít na obsah

keporkak_jedna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení keporkak_jedna

  1. Design předku se mi nelíbí, ale zvyknu si. Změna infotaimentu bude snad k lepšímu oproti té hrůze v předFL. Subjetivně čekám, že se na nějaké další opravy předFL infotaimentu vykašlou.
  2. Takže, co mi přestane fungovat? Teď občas vypadává Front Assist a navigace se ztrácí.
  3. To snad oktávka ani neměla, ne? Jinak tedy poptám dodělání v servisu. Ještě jeden poznatek. V O3 jsem měl hudbu Canton, v čtyřce mám asi standard. Canton v trojce hrál tišeji ale čistěji. Ve čtyřce audio hraje více nahlas, ale nepřijde mi tak dobré. Opět je to ale subjektivní pocit.
  4. Sedačky jsou sportovní textilní v elektrice. Předtím byly sportovní kožené s alcantarou na sedáku a opěradle v elektrice. Jsou měkčí.
  5. Velmi čerstvý přechod z O3RS po faceliftu na O4RS. Obě shodně se 180kw a automatem a DCC. Obě auta kupována ze škoda plus s +/- 30 tkm na tachometru. Za těch pár set km: + Čtyřka je pocitově tižší (rozdíl dělají nejspíše aktustická skla, která jsem na trojce neměl). + Je o něco pohodlnější od kol (gumy 225/40 vs 225/45). + Svítí lépe. + Bezdrátová konektivita. + Pocitově větší vnitřní prostor + Pohodlnější sedadla + Lehce větší nádrž (takže třeba nebude problém udělat přes 700km na jedno natankování). - Chybí nástupní prahové lišty vzadu. - Chybí ambientní osvětlení vzadu. - Ovládání většiny funkcí pouze dotykově. - Menší možnosti konfigurace Virtual cockpitu. Lze dokódovat? - U spolujezdce není samostmívací zpětné zrcátko (tady nevím, zda ho někdo neměnil za obyčejné). - Pocitově se mi zdá, že reakce na plyn a celkově síla motoru není taková, jaká byla u trojky. - Umístění výdechů ventilace na středovém sloupku. Spotřeba je víceméně stejná.
  6. Ahoj, kopání ve sportu je vlastnost. Moje 245 to dělá, stejně tak bráchův sup a otcův tiguan. Světla si nech seřídit, dost lidí s LED světly to řešilo.
  7. Ahoj, využiju toto vlákno. Objednával jsem dvě krabičky a než stihly dorazit, tak jsem změnil platformu. Jednu jsem dal otci a pro druhou tak nemám využití. Je nerozbalená u našich doma poblíž Jihlavy. Neměl byste někdo zájem? Na ceně se domluvíme.
  8. Můžu se zeptat, jestli k tomu přišlo nějaké číslo balíku nebo něco takového? Stále čekám na dodání dvou kousků a začínám být lehce nervózní. Změní se status na indiegogo z Locked na Shipping, nebo něco takového? Status mám už delší dobu: Contribution locked a v komentech už jsem viděl příspěvky Čechů, že už jim to dorazilo toto úterý a tak. Ale taky tam lidi hodně píší, že nemají tracking number. Díky, A.
  9. @virtualTy gumy na fotce vypadají, že jsou strašně široký. :)
  10. Reset jsem udělal tovární přes menu rádia. Problém je jak čistě přes BT, tak i s telefonem připojeným kabelem a smartlinkem. Jak jsem ale psal, tak v android autu volat normálně jde.
  11. Ahoj, nesetkal jste se někdo s nemožností z auta zavolat? Při vytočení kontaktu se telefon od BT auta odpojí (Android 10, Android 11). Přijmout hovor lze. Z android auta volat jde. Je to trojka po faceliftu a asi Swing+. Pro info, vloni bylo auto na výměně rádia pro svislou čáru na displeji. Po výměně volání z auta fungovalo. Toto začalo dělat cca měsíc/dva zpět.
  12. Zdá se mi to dost pomalé, ale vím, že tady hodně udělá HW výbava telefonu/tabletu. Rozdíl v rychlosti náběhu u toho konkrétního tabletu bezdrátově vs. drátově je jaký?
×
×
  • Vytvořit nový...