Přejít na obsah

zelyvel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zelyvel

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je nějaký způsob jak sklopit zadní sedačku tak, aby tvořila s kufrem rovinu. Předpokládám že by bylo nutné nějak vyklopit spodní sedáky, jako to uměl třeba golf4, toledo 2 apod, které pak měly sedačky v rovině. Díky moc.
  2. Zdravím, prosím o Vaše tipy jak u S3 řešíte vysávání kolem sedaček, zejména mezi sedačkou a směrem ke sloupku. Drží se mi tam dost bordel až je to nepěkné, a zatím jsem sehnal jen hubice která se tam nemůže vejít, protože je to fakt úzké. Máte nějaké finty, nebo odkaz na nějakou ideální hubici, nebo prostě tam jen nevysáváte? :-) Díky moc.
  3. Ahoj všem, neměl by tu náhodou někdo fotku S3 Sportline s nasazenými origo koly 19 Phoenix/Trinity z L&K? Kola se mi dost líbí a zvažuju, jak to bude na tom sportlinu vypadat. Díky moc.
  4. Aha, díky moc. Právě že různě více či méně ti disky podřené jsou, hlavně asi od parkování, předchozí řidička byla prý paní a je to celkem znát. Asi se mi nechce riskovat, že ty kola zničím ještě víc, ale teď nevím, pomýšlel jsem si jen na tu výměnu pneu.
  5. Ahoj všem, zajímá mě jedna věc. Mám S3 sportline s origo r19 Vega, čili antracit s lestenou části. Nemám zimaky a zvažuji že koupím 19ky pneu a budu prehazovat. Moje historická zkušenost vsak byla že sůl takovouhle lestenou cast docela narušila a udělala tam takové mapy, ale byly to levnější kola RSW. Takže dotaz zní - co udělá zimní provoz s lestenou části na origo kolech, přežije to? Pokud to bude spatny, asi radsi půjdu do nějakých lakovanych neorigo alu... Díky moc.
  6. Zdravím, koupil jsem právě Superba 3 140 kw s 6st. DSG. Když jsem se byl dívat po Superbech, jeden prodejce mi tloukl do hlavy, že u DSG se určitě nemá používat to manuální řazení (podle mě myslel to řazení skrze přepnutí na manuál pákou doprava), že se tím údajně ta převodovka kazí a pak tolik nevydrží. Chtěl bych se zeptat, zda je to pravda nebo to byl jen kec, myslím, že občas si rád přepnu na to manuální řazení a pokud by to mělo mít nějaký negativní vliv na životnost, chtěl bych to vědět zavčasu. Díky moc.
  7. Může mi prosím někdo definitivně potvrdit, že S3 nemá nic připraveného na kameru? Zajímám se o jednoho S3, 2016, údajně by S3 měly mít přípravu na parkovací kameru (kterou tento kousek nemá), ale moc se mi to nezdá. Jsou to informace od prodejce, ale tím více je to pro mě na ověření. Je tam Columbus. Díky moc
  8. zelyvel

    Koupe ojete OIII

    Zdravím, měl bych dotazy ohledně koupě RS 2.0 TDI - třetí generace Octavie RS se vyráběla dost dlouho na to, aby postupně procházela určitými změnami. Byl by někdo schopen zhodnotit, zda jde o změny k lepšímu/horšímu, zda se vyplatí zaměřovat se při výběru auta na auto s těmito změnami, či naopak je lepší vyhlížet starší kus? Sám zvažuji koupi RS a proto se mi samozřejmě takové názory a hodnocení budou hodit, ale určitě ocení i někdo další, kdo přijde po mě. Změny, které jsem vyčetl - pokud se mýlím, prosím opravte mě. Motory - nejdříve označení CUPA, poté CUNA (ta by měla mít mírně vyšší momenty + EU6) - podle názoru v jiném foru (DP) CUNA obdržela představovač vaček a jiný EGR - jak se na to dívá spolehlivost, bohužel netuším. Brzdy - první 2 roky výroby by údajně měly mít brzdy 340mm, pozdější roky menší 312mm. Interiér - zejména v oblasti změn infotainmentu, kdy novější systémy (tuším od 2015?) by měly zvládat více funkcí (zejm. Mirrorlink). Pokud chybí něco zásadního, prosím doplňte. Doporučíte něčemu se raději vyloženě vyhýbat, nebo po něčem sáhnout? Díky moc!
×
×
  • Vytvořit nový...