Přejít na obsah

pvlcek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pvlcek

  1. Dnes nový poznatek: přesto, že mi ve Škoda Auto tvrdili, že moje auto Škoda Kamiq není hardwarově vybaveno pro bezdrátové AA, se mi dnes po nějakých softwarových aktualizacích v mobilu (Google, Android Auto) konečně samo bezdrátově spojilo moje auto s mobilem, naběhly mapy Waze, spustila se muzika ze Spotify. Prostě POHODA. Zejména pro kratší jízdy super. Nemusím řešit zastrkávání kabelu. Telefon Samsung Galaxy M31S. Je nutné mít propojeno přes Wifi vozidla. Naprostá paráda. Tím jsem už dostal Ježíška :-)
  2. tak opět trochu zkušeností se spotřebou cesta po českých a moravských dálnicích z 85% dálnice, zbytek mimoměstský provoz, celkem 6l/100km z toho polovina za velmi silného deště, takže větší valivý odpor SPOKOJENOST!!!
  3. Tak zase trochu novinek mých spotřeb. Dlouhodobý průměr na 6l/100km. Myslím že na zimu dobrý. A z posledních dnešních cest. Cesta cca 80 km (dálnice asi 12km, zbytek mimo město a obce) cca 5,5. Další cesta 40 km mimoměstských nedálničních : tam 5,7, zpátky 5,3, takže cca v průměru taky 5,5. A to při -6 až -8 stupních. Jsem spokojený!!!
  4. No ja nespíš počkám na Android 11, o kterem se rika, ze by mel chodit bezdratove na vsem co ma 5G, wifi coz moje auto ma. Pripasne koupim modul, ktery se pripoji do USB a telefon se k nemu pripojuje bezdratove. Je to v soucasne dobu startup a počkám na sirsi pouziti a zkusenosti. Zacina se pridavat v unoru. Zatim tedy na kabelu :-)
  5. Tak jsem po dotazu na Škoda Auto, proč to někomu chodí a někomu ne dostal zajímavou odpověď: Vážený pane, u některých vozů jsou jednotky vybaveny hardwarem, který bezdrátový Android Auto vyžaduje. V říjnu jsme ale v rámci bezdrátového SmartLinku nabízeli pouze bezdrátový Apple CarPLay. Ve Vašem voze tedy tento hardware není, proto bezdrátový Android Auto Váš Infotainment nepodporuje. S pozdravem a přáním hezkého dne Petra Zuzaňáková Informační linka ŠKODA AUTO 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz Takže mám smůlu :-(
  6. jj, to mě taky napadlo, jenom ještě musím sehnat v mém okolí nějakého jabčáka, naprostá většina jede na Androidu :-)
  7. Na zmíněném Superb iV jsem ho měl spárovaný pouze přes bluetooth. Na Kamiqu jsem zkoušel všechny možné varianty. S Wifi, pouze s bluetooth, telefony Samsung M31s, S9 a Xiaomi Redmi 8 a nic. Zkoušel jsem, jak bylo zmíněno dříve smazat předchozí párování a následně spárovat znovu. Smazal jsem jak v autě tak i v telefonu a pořád nic. Budu rád za každou pomoc.
  8. Jedena z dalších zaznamenaných spotřeb. Cesta většinou mimo město+obce+20km dálnice. Vše v zákonných rychlostních limitech.
  9. Ja si to priplacel a nasledne, kdyz mi to nechodilo, tak jsem se ptal primo prodavajiciho, zda to v aute opravdu je a ten mi to potvrdil. A presto to nechodi. Proto jsem se ptal primo v Boleslavi a dostal jsem odpoved viz. výše.
  10. To mam taky, jen novejsi dvouramenny volant. Tak fakt nevim proc to nekomu jde a nekomu ne
  11. tak pak už nevím. Na Superb iV mi to chodí bezvadně a v Kamiqu ne!!! Když jsem takto položil dotaz na infolinku Škodovky, odpověděli mi viz výše. Kdyby mi odpověděli ze Škodovky, že to má chodit, tak do tý Boleslavi klidně zajedu :-) Ale...
  12. Vážení Kamiqáři, včera jsem vznesl dotaz přímo na infolinku webu skoda-auto.cz s tím, že na mém Kamiqu se nelze bezdrátově připojit a na Škoda Superb iV jsem se bezdrátově připojil naprosto bez problému a dostal jsem následující odpověď: Vážený pane, bezdrátové Android Auto zatím pro Váš vůz není dostupné. Proto Vám tato funkce nefunguje. Při zakoupení funkce jste byl informován, že se jedná primárně o funkci pro Bezdrátový Apple CarPlay. Zatím nevíme, zda, nebo kdy bude Android Auto bezdrátově dostupné. S pozdravem, Adam Anders Informační linka ŠKODA AUTO 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz a je jasno.........
  13. pvlcek

    Kódování Kamiq

    Dotaz na dokodování @ferda25 Jaké funkce by šly dokodovat na mém Kamiqu 1.0 TSI+DSG, výbava Ambition, Climatronic, Bolero +paket Extra Jde mi zejména o: ACC (tempomat mám standardní) - o ten mi jde nejvíc automatika dálková/tlumená světla automatika stěračů Díky za odpověď
  14. Díky @Adarko, zatím jsem se pod záslepku nedíval. Pokud tam jsou připravené kabely i u mne, tak by bylo vyřešíno. Zásuvka se dá koupit a připojení je to nejmenší. Já zatím žiju v tom, že budu muset kabely tahat a nevím kudy. Je na to zima, tak to nechávám na jaro. Nejsem garážový typ. Auto stojí venku :-)
  15. Dneska v Superbu iV se automaticky pripojil bezdratovy AA pri sparovani telefonu pres bluetooth. V Kamiqu ale stale ne. Skoda.
  16. Prosím, řešil někdo přidání zásuvky do kufru? Mám tam záslepku. Pro letní provoz když jezdím i s lednicí mám dvě možnosti. Za prvé natáhnout prodlužovák od područky zepředu a nějak ho zafixovat, aby mi ho děti neutrhly. Za druhé koupit zásuvku místo záslepky a připojit na pojistkovku. Otázkou pak je kudy a jak natáhnout plusový kabel. Zem předpokládám půjde připojit k plechu u zásuvky, tedy ukostřit. Druhá otázka je na jakou pojistku. Díky za případnou radu.
  17. Ja mam tuto verzi sw z vyroby 10/2020. Dvakrát se mi stalo, ze po nastartovani se mi vubec nezapnul infotainment. Pomohlo nekolikrat vypnout motor a zamknout auto. Jinak nic. A nejsem schopny pripojit AA bezdratove.
  18. Tak po dalsich najetych kilometrech se spotreba posunula smerem dolu. Obvykla mezimestka spotreba cca 5.5 l, jedna delsi trasa 322 km, z toho cca 70 km dalnice a byl jsem na 5.2 l. Takze za mne naprosta spokojenost. Jeste jsem zvedavy na čiště dalnicni spotrebu.
  19. Jeste me napada. V AA jsem samozrejme spustil nastaveni vyvojare a v nem zaskrtl "pridat do nastaveni bezdratovou projekci". Nicmene dotaz smeruji jeste k tomu, zda neni treba jeste zmenit nejaky parametr ve vyvojarskych moznostech samotneho Androidu 10. Diky za pripadnou radu
  20. Dneska rano jsem zkusil presne dle navodu od @radek1841a bohuzel vysledek porad stejny. Skoda
  21. Díky zkusím a dám vědět, možná jsem dělal špatně postup se smazáním již registrovaného připojení. Dělal jsem to s WLAN, ale ne s BT. BT jsem nechal jak bylo spárováno předem, WLAN jsem smazal a novu pároval. Každopádně super popsaný postup a uvidím.
  22. Diky za info, jen tedy musim pockat na postup od nekoho jineho. Presto diky.
×
×
  • Vytvořit nový...