Přejít na obsah

Majkysek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Majkysek

  1. Díky za tip vyzkouším s Tempomatem Edit: Tak je to jak popisujete v režimu tempomatu a S řadí 6ku, tempopat jsem využíval dříve a proto jsem měl pocit, že dříve tam šla 6ka v Režimu S i normálně.
  2. Po výměně vypínače světel, funguje regulace podsvícení, nicméně mi svítí kontrolka náklonu světel, neví někdo jak by se toho šlo zbavit? Kromě VAG
  3. Jako je to možné, ale mám za to, že dříve to 6ku řadilo, a že čím dál později a teď už vůbec. Ale dlouho jsem na S nejel. Jinak 6ku mi to tam v D hází už kolem 60km/h a i to je důvod proč jsem začal jezdit v S. V D mi příjde, že to tam ty rychlosti dává moc brzy. Chtělo by to potvrzení od někoho, kdo tento automat má.
  4. Zdravím, mám tento problém, pocitově automat řadil 6ku čím dál později a teď už vůbec. V režimu D nebo manuálním řadí 6ku bez problému. Motor má najeto 190k km. Automat je pravidelně servisován a řadí plynule a hladce. Neví někdo v čem by mohl být problém?
  5. Tempomat potřebuji, takže asi jedině tu 6Q0937049F. Jaká jednotka to je nevím, autoelektrikář mi řek jen jakou tam mám a že je vadná. Že je to snad vidět i na diagnostice.
  6. Záleží co by nefungovalo? Zadní stahování nemám a vyhřívání sedaček nepotřebuju. Potřebuju jen zadní senzory, klímu a vytápění zrcátek
  7. Zdravím, autoelektrikář mi diagnostikoval vadnou jednotku : 6Q0937049F nefunguje cyklovač sběračů a zadní stěrač přehrání software jednotky nepomohlo. Mám možnost vyměnit za : 6Q2937049F Nevíte zda je možná výměna? Případně jaký je tam rozdíl? Děkuji
  8. Zdravím mám Fabii II 1.6 16V s automatem Tiptronic. Šlo by na ní dodělat řazení pod volantem? Automat máme kvůli manželce, já používám jen manuální režim. Vím že Faceliftová 1.2 TSI tu možnost má. O peníze zase tolik nejde pokud bych se vyšel do 10k. Má s tím někdo zkušenosti? Přilpadně na koho se obrátit?
×
×
  • Vytvořit nový...