Přejít na obsah

Kordas33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kordas33

  1. Evidentně tam jde spíš olej než benzína vzduch, během měsíce se dolévali cca 3 litry 😒
  2. O2 1.8 TSI 118kW 2010 Pod kopcem se roužla kontrolka motoru, EPC, motor se klepal, jel na 3 válce. Diagnostika psala špatně zapalování na 3 a 4 válci. Svíčky + cívky měněny v létě. Po výměně svíček žádná změna. Svíčky vypadají viz. Foto
  3. Na pojistku jsem koukal jako první.. Jen mě trochu ještě zaráží když zkouším zkoušečkou jestli jde proud k motorku tak nic 😬 Zkusím kouknout ještě na to čidlo kapoty, jestli tam vůbec je..
  4. Zdravím všechny Škodovkáře, mám Fabii 1 combi 2002, z ničeho nic mi přestali jít přední stěrače, jednou setřely a už nejdou... Když dám páčku k sobě jako na ostřik předního skla tak stěrače nejedou ale jede mi místo toho zadní.. Už jsem zkoušel nový motorek a páčku ale nic nepomohlo.. Kde může být tedy chyba? Díky moc za rozumné odpovědi.
  5. Jo teď mám ten samý problém, stěrače mi jednou setřeli a už nejdou vůbec... A chová se mi to stejně jako tobě.. Zkoušel jsem nový motorek stěračů ale žádna změna.. Už nevím co s tím 😬🤷‍♂️
  6. Zdravím, nemá někdo návod na montáž tažného na FABII COMBI 2002?
  7. Zdravím všechny, pořídil jsem Škodu Fabii 1.4 MPI 50 kW rok 2002, najeto má cca 168 tisíc km. S autem jsme najel zatím kolem 500 km a vše v pohodě. Nedávno jsem potřeboval vycouvat, zaradim R a auto jelo dopředu... Dnes jsem s autem jel a při rozjezdu zaradim 1. kvalt a auto nejede, přijde mi že tam je trojka... Když zaradim "R" tak mi přijde že tam je 1. kvalt... Neví někdo po čem jít? Jinak auto řadilo v pohodě a v klidu..
×
×
  • Vytvořit nový...