Přejít na obsah

Ku-pe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ku-pe

Bažant

Bažant (2/14)

  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Tak jsem zkusil ještě jednu věc a to, že jsem MP 3 všechny vytáhl ze složek a dal je na volno do flashky, takže to je jako jeden soubor a zatím to přehrává bez vracení k první skladbě. Takto to funguje asi 3 týdny, tak uvidím jestli to vydrží.
  2. Zdravím, já mám s flashkou taky problém a to ten, že mi po určité době začne hrát od začátku , místo, aby hrála stále dál. Někdy hraje pár dní normálně postupně jak má, jindy skočí na začátek třeba i několikrát za den. V předchozích autech jiných značek jsem s tím problém neměl. Zkoušel jsem rádio nevypínat, pouštět mp3 náhodně a podobně a nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím?
  3. Ku-pe

    Klimatizace

    Ano je to tak jak píše vormen, klima jede dál. Já to řeším tak, že kolečko na polohy ventilátoru nastavím trochu před polohu ofuku oken nikoli přímo na ní. Prostě musíš to zastavit dřív než se rozsvítí AC. :-)
  4. Tak dnes jsem si vyzvedl auto ze servisu, jednotka SOS vyměněna na záruku. Tak snad bude klid.
  5. Tak,já mám stejný problém,taky to chvíli svítilo červeně + hláška SOS nefunguje správně, Včera jsem to dal na reklamaci,dnes jsem auto převzal zpět s tím, že budou měnit nějaký čip,ale musím na něj počkat. Snad by měl být příští týden.
  6. Včera jsem to zkoušel, tak u mě to problém není, první výstříkne kapalina a až poté se spustí stěrače.
  7. Tak jsem si konečně vzpomněl a vyzkoušel ty ostřikovače bez klíčku v zapalování a potvrzuji slova kolegů ,že to funguje. Koukám,že je to s křížkem po funusu, ale přeci jenom.
  8. Také jsem ti to zjišťoval a mě svítí všechny, takže ano je to chyba.
  9. Ku-pe

    Rozměry kol

    Vadit to bude například na STK, tam uznají pouze to co je v technickém průkazu. Jedině si zkusit ty rozměrově jiné disky nechat zapsat do TP jako alternativu.
  10. Já jsem se také rozhodoval mezi těmi dvěma motory a nakonec jsem šel do té slabší pětikvaltové a jsem spokojen. Rozdíl mezi nimi není až tak velký. Pětikvaltová převodovka je poskládána jinak a řekl bych, že i lépe. Například rozdíl otáček při 130 km rychlosti - silnější motor 6 st. 2800 ot. /m a slabší 5 st. 3100 ot. /m. Nejvíce záleží na tom jak budeš auto zatěžovat, jestli jezdíš většinou více naložený tak bych šel do té silnější. Jestli jezdíš jako já - zatížení + - 50% bohatě stačí slabší.
×
×
  • Vytvořit nový...