Přejít na obsah

petre70

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení petre70

  1. Mohu poprosit o radu jak aktualizovat mapy? Ať dělám cokoli po vložení SD do slotu 1 nebo 2 systém napíše hlášku ve smyslu "je k dispozici nová aktualizace systému", ale aktualizace se nespustí. Pokračuji tedy do navigace verze map a kliknu manuálně na aktualizace z usb/sd. Hláška hledá se aktualizace se už nezmění do uspání auta nebo manuálním shození. Můj postup - stažení map podle vin na oficiálních stránkách - 1. formátováni sd karty 64Gb na FAT32 přes program FAT32 Format - rozbalení souborů na kartu - vloženi do sd slotu auta. 2. formátování karty 128Gb na exFat a dále postup stejný. Výsledek bez aktualizace. Jenom doplním, že bohužel přes online aktualizaci to píše, že není nová verze k dispozici.
  2. JSvoboda 👍 Díky moc, po prvním nastartování po resetu to vypadá, že se NT opět spustilo. 😀
  3. Díky zkusím tovární nastavení radia a dám vědět. Je to v menu a je to zapnuté. Zkoušel jsem i párkrát všechno zapnout a vypnout zda se to nechytí, ale nechytlo.
  4. Mě je jenom divné ,že to jde spustit manuálně , přes do ,přes aplikaci po internetu i přes časovač pouze při nastartování motoru se to nespustí. Nemůže to být nějak vypnuté přes kódování nebo nějaká špatná hodnota teploty?
  5. To jsem si myslel ale byl jsem na diagnostice a přídavné topení bez závad.
  6. ano více jak 3/4 nádrže a baterka dobitá.
  7. Poprosím zkušenější o radu. Mám Superba 3 a nezávislé topeni. Zničeno nic ,se mě NT přestalo samo zapínat po nastartování motoru . Trvá dlouho než se motor zahřeje. Řešením je manuálně NT zapnout a pak je vše ok. NT jde zapnout manuálně i pomocí DO , ale automaticky po nastartování se nezapne. Dříve fungovalo. Nevíte kde hledat chybu? V menu samozřejmě nastaveno vše na zapnuto.
  8. Ano. Osobně se domnívám, že jde o podpětí, které vyhodí tu chybu, ale je divné, že po opakovaném vypnutí to tu chybu nevyhodí.
  9. Zdravím mám dotaz zda někdo neví ,popřípadě doporučí někoho na vyřešení závady, která se neprojevuje pokaždé. Někdy po vypnutí motoru přes start stop se rozsvítí červená kontrolka servo řízení a 3x zazní výstražný tón. To se opakuje třeba 5x po sobě a po 6té už je zase vše bez chyby. Škoda Superb 2018 140kW nafta . Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...