Přejít na obsah

Koutnas6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Koutnas6

  1. My neočkovaní budeme jíst v autech, objednat tě snad pustí ne ? :D
  2. Ahoj, dokázal by někdo poradit, jaký kabel pro VCDS a hlavně kde jste koupili? Po konzultaci s @keras jsem zjistil, že všechny moje kabely mají chip atmel, takže pro Scalu jsou nepoužitelné na ebay ani wish nikde tuto informaci neposkytují. Děkuji za rady. Tom
  3. Kluci, já Vás dneska poctím svojí návštěvou jen chvíli. Snad nebudu jedinej zástupce rodu Scala :D
  4. @Michal T. Děkuju za informaci. Díky tobě neumřu blbej :D :)
  5. Zdarec, mám HW H22, SW 0276 tvrdí mi, že je aktuální.
  6. Ještě tu nahraju přílohu, co naměřili. Taky jsem podstoupil dvě návštěvy, až na té druhé jsem toho garančáka vytáhl do auta a jel jsem mu ukázat, co to dělá. Až to na vlastní oči viděl, uznal to. protokolgeo.pdf
  7. Ahoj, měl jsem ten samý problém- volant při přímé jízdě jsem musel držet natočený vlevo, abych jel rovně. Když jsem donutil garančáka, aby se se mnou svezl, abych mu ukázal, jak auto táhne do strany. Na místě mi taky tvrdili, že je vše v pořádku. Tak mi zdarma seřídili geometrii a zjistili špatnou sbíhavost předních kol + vychýlenou přímou polohu řízení. Vše seřízeno a je to ok.
  8. @Michal T.Ještě by mě zajímalo, ze superba jsem byl zvyklej, že když jsem někomu začal volat a měl jsem mobil připojený přes bluetooth k autu, automaticky se mi ukázal ten hovor i na digitálním štítu, takže jsem mohl hovor ovládat z volantu. U scaly si do položky telefon na digitálním štítu musím najet manuálně. Pokud tohle neudělám musím hovor ukončit dotykem na amundsenu. Máte to taky tak ?
  9. Mám HW H22, SW 0270 ( ten původní), problém se zvukem mám taky, z ničeho nic auto ztichne a nejde zvuk jak u rádia, tak ani z flešky, infotainment normálně reaguje, ale při zesilování a zeslabování zvuku je stejnak pořád ticho, pomůže buď auto nechat "odpočinout", nebo vytáhnout pojistku od hudebního zesilovače. Toho, co se tam roze*ere se bojím taky. Přinejhorším výměna celé jednotky.
  10. Ahoj, @Michal T. dnes jsem vezl Scalu do serivsu. Už vyšel oficiální nový FW pro Amundsen. Právě mi jej nahrávají. Tak uvidíme. Když jsem se jich ptal na change list, nebo co všechno tam je nové, nedokázaly mi odpovědět. Jsem zvědavej, jestli to bude konečně provozuschopné.
  11. Tak, na jednu stranu chápu názor @vormen Ovšem musím říct, jako technologického nadšence mě baví objevovat a zkoušet takový technologie i v autech, navíc jsem za to ve škodovce zaplatil. Chtěl bych, aby to patřičně fungovalo, to, že to tak není je obrázek automobilky. Navíc, když Scalu prezentovali, tvrdili jak je to revoluční právě v oněch technologiich a jak je to auto pro mladé lidi. Tohle tvrzení dostalo nový rozměr: se starým člověkem by to už šlahlo, kdyby s tím měl pořád takové problémy. :D
  12. Po aktualizaci appky, se mi tento průzkum neukázal a nemohu ho nikde najít. :(
  13. Zdar, chtěl bych se také poptat. Jestli někdo ví, co by to mohlo znamenat. Carista mi po nějaké době začne vyhazovat tyto chyby. Z překladu nejsem moc chytrý. Moc díky. Tom 02166- Reference signal for a temperature signal of a windshield 00081- Undervoltage Seat Heater Disconnect
  14. Zajímavé je ovšem to, že v pujčené scale se stejnou motorizací se to takto nechová. Taky jsem to přisuzoval druhému okruhu, ale přijde mi to zvláštní, když jedno auto to dělá a druhé ne.
  15. Ahoj, chtěl jsem se zeptat, všiml jsem si, že mi po studeném startu po nějaké chvilce cca minuta na volnoběh začne celkem rychle stoupat ukazatel teploty chladící kapaliny na provozních 90 stupňů ( podle mě se to nemůže ohřát tak rychle), pak se z ničeho nic vzpamatuje, teplota spadne dolů a až při jízdě se časem zase ohřeje na těch 90. Děje se Vám to taky, nebo je to chyba?
  16. Koutnas6

    Škoda Fabia IV

    @tom01 Co se ve scale průvlaku na lyže týká tak v MR 2021 stále není :(
  17. Já tady tyhle "fíčury" mám z výroby, ale nedokážu si představit, že po skončení období, kdy to mám zadarmo bych to měl platit. Věčně nějaké problémy, nefungující aplikace, chybové hlášky přes webové rozhraní atp. Během minulých asi 14 dní jsem měl 3 výpadky a to v řádu dnů. Jak psal @boonno jestli se všechno ve škodovce řeší jako SW do aut, bůh nás chraň. :D
  18. K pláči to je, každopádně nechápu, proč to teda v té aplikaci je a vůbec mě to k této možnosti pustí, když to v autě není možný naimportovat. Zase někdo ze Škodovky asi přemýšlel hlavou .. :D
  19. Chtěl jsem se zeptat, funguje někomu přidání trasy navolené v telefonu, následně exportované do auta. V autě nevidím nikde možnost najít tu mnou zvolenou trasu.
  20. @Martab Skutečně, máš pravdu. Omlouvám se a přidávám odkaz, kde jsem svůj problém popisoval. Můj příspěvek A dokonce i s tou reklamací máš pravdu, chci po nich, ať mi k tomu dají nějaký papír co se přesně dělo a popis opravy a tvrdí mi, že na to nemám nárok. Jako majitel bych na to nárok myslím mohl mít, zvlášť když se jedná o pochybení výrobce.
  21. Čau všem, tak bohužel už si o Škodovce myslím svoje. Můj problém, který jsem popisoval výše byl po 2 měsících opakovaných návštěv v servisu vyřešen! Z výroby chyběla kabeláž v předních řidičových dveřích (chyběly nějaké dráty a něco nebylo vůbec napinováno v konektorech), proto nefungoval správně zámek, kessy ani stahování oken. Myslím si, že je trestuhodné, že na novém autě se tohle může stát. Stalo se někomu z Vás něco podobného? Mám třeba od Škodovky žádat nějaký bonus, nebo omluvu?
  22. Tak bych se rád podělil o další zkušenost. Mnou zmiňované problémy, které měl mít na svědomí zámek v řidičových dveřích (dle diagnostiky v SA) se výměnou nevyřešily, ještě pro srandu mi začal vrzat po výměně tapec na dveřích, takže super. Garanční technik si potíže natočil na mobil a tvrdil, že to pošle do Škodovky, že neví co s tím, že budou čekat na instrukce od výrobce. Do toho se mi začal brutálně sekat infotainment. No jak budu něco vědět, dám vědět.
  23. Ahoj, mě to cca 2 týdny zpět fungovalo celkem bez problému, od té doby jsem to vůbec nepoužil :D Zkoušel jsem spíš jen ze zvědavosti, navíc, ten infotainment je tak sw nedodělanej, že ho zasekat ještě tímhle není úplně nejlepší nápad.
  24. Ahoj, mám ty samé potíže u Scaly vyrobené 12/20 mám tam Amundsena. Ale vzhledem k tomu, že se mi tam začínají jeb@t ostatní věci, tak spíš řeším teď to ostatní. Ale otravný to je, občas z toho auta mám nervy.
×
×
  • Vytvořit nový...