Přejít na obsah

Michael.Z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Michael.Z

  1. Když je ten nástavec zasunutý a opěrka vysunutá dopředu,tak je výš než bez nástavce a poloha ruky je super. Když se opěrka zasune do zadní polohy,tak zapadne do vnitřku opěrky a sklon je stejný, jako by tam ten nástavec nebyl.
  2. Dnes jsem si vyzvedl v autosalonu nástavec do loketní opěrky a musím říct, že super. Za 189 Kč je to O.K. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/vyskovy-nastavec-loketni-operky/p/654061123
  3. Dal jsem kotouče i destičky od Bosche, vyšší řada. Cena i s výměnou u známého 4 500 Kč.
  4. Tak dnes po 21 tis. km vyměněny zadní kotouče a destičky. Kvalita originálu je na pováženou 🙁
  5. Spíš na dovolenou. Zatím jsem ho mněl nasazený pouze jednou,koupil jsem ho v říjnu. Zámek je v pohodě. A za tu cenu ( 3 600 ) je to myslím O.K.
  6. Pardon od Hakru mám příčníky. Box je Neumann
  7. Tak mně se objevila hláška "funkce nouzového volání omezena" a nezaplo se rádio. Po cca 3 nastartováních hláška zmizela. Tohle se mi stalo 3x a pokaždé to trvalo déle než hláška zmizela a začalo fungovat rádio. Navštívil jsem servis,načetli to a byl špatný nějaký modul v rádiu. Škodovka doporučila výměnu rádia. Rádio servis objednal s za týden ho vyměnili v rámci záruky. Je to 3 týdny od výměny a zatím to funguje.
  8. Je tu někdo ze západu Čech,kdo by byl ochotný a schopný dokódovat nějaké věci na mém Kamilovi ?
  9. Dnes jsem se ptal v servisu na dodělání USB u vnitřního zrcátka i já. Odpověď byla,že se to nenabízí jako díl k dodělání a není do těch míst vyveden kabel. Takže asi smůla 😥
  10. Taky jsem přezul na zimní. Dole letní originál, nahoře zimní Dezenty s Barum Polaris 5
×
×
  • Vytvořit nový...