Přejít na obsah

o2-tdi2.0-bkd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení o2-tdi2.0-bkd

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • First Post Vzácný
  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Jo díky, tak už jsem to našel. Je to pod tlačítkem "CAR" -> "Nastavení" -> "Asistence řidiče" -> "Rozpoznání přívěsu (zobrazit značky)" Ale u mě (Columbus) to jde teda asi jen zapnout nebo vypnout, nejde tam změnit ta hodnota max rychlosti.
  2. Díky za postřehy, akorát já teda nikde nevidím takovou volbu že by šlo to čtení vypnout pro přívěs(?)... kde přesně by se to prosím mělo dát nastavit?
  3. Ahoj vespolek, mám Octaiva III s funkcí čtení dopravních značek. Při připojení přívěsu se mi ale začne na maxidotu zobrazovat max. rychlost 80 km/h (a na velkém displeji v navigaci symbol 80 a auto s vlekem). Přitom přívěs mám homologovaný na 140 km/h, takže to co ukazuje auto pro mě nedává smysl. Dá se to nějak přenastavit (v nastavení jsem to nenašel, tak možná přes diagnostiku)?
  4. Ahoj všem, tak se taky přidávám do klubu "chyba AFS", úspěšně vyřešeno, tak přidávám pár informací "pro další generace": - vozidlo: Škoda Octavia 3 Combi 2.0 TDI 110 kW, rok výroby 2015, vpředu xenony + led. - chyba nastala: 07/2023 - chyba hlášená na maxidotu: "Závada: zatáčková světla (AFS)" (+ rozsvícený žlutý chybový vykřičník pod displejem) - chyba hlášená na velkém displeji: "Závada: natáčecí světla (AFS)" - chyba hlášená diagnostikou: "Snímač světlé výšky vzadu vlevo C1036 15 [137] - preruseni nebo zkrat na plus" - chování světel při chybě: Když se nastartovalo (režim světel "Auto"), tak přední xenony (i když jsou zhasnuté) udělaly klasickou "rozcvičku" (cca 2 vteřiny). Když se přeplo ručně do "full" módu světel, tak se xenony normálně rozsvítily na obou stranách. V čem tedy vlastně spočívala ta chyba ani nevím - možná se při jízdě nenatáčeli do stran, ale stalo se mi to v létě tak jsem tu chybu ani za tmy nestihl vyzkoušet. - Nové čidlo zakoupeno na Skoda-DilyCZ - produkt: "Čidlo úrovně s tyčovým ústrojím Čína" (na obalu pak uveden výrobce "VIKÁ parts") za 1162 Kč vč. DPH (popis: Čidlo úrovně nastavení dosahu xenonového světlometu, vzadu. Určeno pro vozidla s vlečnou zadní nápravou."). - Výměna šla udělat i doma - čidlo je mezi podvozkem a nápravou za zadním levým kolem, je to přidělané na 3 šroubech a přepojí se 1 konektor. - POZOR: Doporučuji koupit i nové šrouby, u mě byly ty staré dost zarezlé(!) - je potřeba 2 ks Šroub M5x16 (torx) a 1 ks trošku tlustší s válcovou hlavou délky cca 16mm (torx) - asi(?) M6x16. Pro úplnost: Ty 2 menší šrouby mají jako protikus nýtovací matice M5/0.5-3, ale ty jsem nechal původní). - Hotovo - nebylo potřeba nic kódovat, při nastartováno už se pak chyba neobjevila. Upozornění: Toto není návod, každý ať se sám rozhodne co a jak si na autě (ne)udělá.
×
×
  • Vytvořit nový...