Přejít na obsah

eclipsak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

537 zobrazení profilu

Oznámení eclipsak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj,prosím tě nevíš jestli jdou na Fabia III přizpůsobit již použité budíky,mám na maxidotu nějakej kaz,tak jsem koupil budíky z potestového auta a nevím jestli to dokáže někdo znova nakodovat.

  2. co se s tím dá tet dělat?
  3. Tak další poznatek, zkusil dát BCM jednotku z feceliftu ale sedana,vše fungovalo jen to psalo vadnou žárovku levé zadní mlhovky,tak jsem zkusil změnit druh osvětlení z 00 standart na 31 superb combi DRL,mlhovku to psalo dál,tak jsem to překodoval zpátky na 00 standart a od té doby mi nejede led svícení a píše chybu deních světel a žárovky zádních světel,ta jednotka se chová jako by nepřijala to kodování,ale zapsané to je,co se jí mohlo stát?nechápu to.
  4. Má někdo zkušenost s přestavbou na face xenony,nemůžu rozchodit led svícení ve světlech,el. deního svícení mám přepojenou do světel,kodování podle fecu jsem zkusil,ale nevím jestli mám správnou jednotku BCM 1K0 937 087 AG,tuším že ještě musí být jiná jednotka náklápění xenonu
  5. Ví někdo jak nakodovat jednotku airbagu po výměně zadních el.pásů za mechnické,nebo se musí dát odpory a jaké?Je to OII 2.0,r.v.06,dík.
  6. Neví někdo jaký převodoví olej patří do OI 4*4 manual,5 kvalt.
×
×
  • Vytvořit nový...