Přejít na obsah

Jirka George Bříza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka George Bříza

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Uvidím, je to cítit do podlahy když to bouchne..
  2. Ty staré kosti jsem musel řezat, Řezal jsem ten horní šroub co je připevněn ke stabilizátoru... ale den předtím jsem to zkoušel povolovat ručně.. povolil jsem jenom ten spodní sroub co drží v rameni... a horní šroub jsem vůbec nepovolil.. tak jsem musel flexou, a když jsem tam dal ty kovové tak to sedlo úplně v pohodě. Nevím co by to Mohlo byt jestli čep řízení nebo silentblok ramene.
  3. Začalo to dělat když jsem povolil spodní sroub na stabilizační tycce.který je prisroubovany do ramena a horní sroub mi nešel povolit tak jsem to vše dal zpět a potom to začalo dělat.. dneska jsem musel flexou uriznout horní šrouby těch stabilizačních tyček, a dal jsem tam místo plastových, tak jsem tam dal kovové..
  4. Zdravím, mám menší problém dneska jsme měnil tycky stabilizátoru, ale když zatocim volantem tak to bouchne do podlahy nevíte čím to muže byt nebo co by to mohlo byt zač. Myslím si že to je čep řízení. DÍKY.
  5. Zdravím chtěl bych se pustit do dodělání univerzalního centrálního zamykání , chtel bych se Zeptat jestli nikdo nemáte nějaký návod jak to vše zapojit popřípadě video návod.. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...